Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 що готуємо на Паску?, м"яско, ковбаски і т.д
Маруся
30 березня 2010 22:20
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: lana
Але прикрашаю в суботу, бо прикраси відсиріють або пошкодяться


А я просто ніколи не робила з прикрасами в розумінні з люкром. В нас просто змащувався верх яйцем і вже.
Перейти на початок сторінки
Natasha
30 березня 2010 22:25
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
gutka, щойно переглянула рецепти Пасок на форумі, раптом вже хтось давав такий рецепт. Знайшла, Натонька давала, називається Паска "Графська", але у неї на 2кг сиру, а в мене на 1, і в холодильнику вона в мене була сутки, а Натонька пише 2-3 дні. Готову Паску поливала розтопленим шоколадом, і горіхами посипала, смакота неймовірна. Рецепт колись дала подруга Тетяна, я печу Паску також по її рецепту.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 березня 2010 22:29
Повідомлення #33


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Маруся
В нас просто змащувався верх яйцем і вже.

в нас теж так. Але певно того разу хочу попробувати айсінгом, тобто глазурь звичайна та й зверху ше по ній трохии помалювати якісь візерунки, але незнаю як то вийде. Але в уяві дуже гарно smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
30 березня 2010 22:29
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дівчатка!Я Пасочки теж в Суботу печу.А щоб довго свіжими залишались -замотую кожну акуратненько продовольчою плівкою(є у продажу).Пасочки завжди м"якенькі і свіжі до двух неділь,якщо уціліють до того часу і їх не з"їдять! smile
В цьому році вирішила салати робити за "Дрімфудом"!Свої вже приїлися!
Я прикраси на Паску роблю із прісного тіста.Пропорція продуктів -довільна:вода і мука,замісити грудочку тіста і втирати в неї борошно до тих пір,поки воно не стане еластичним,як пластилін.Тонесенько розкачую до 1 -2 мм бажано і маленькими ножницями вирізую різні заготовки:пелюсточки для троянд-у вигляді розкритого парашутика,потім складаємо вузенькими кінцями в одну.Листочки-прожилки наношу теж ножницями,колосочки-скачати валочок ,один кінець якого повинен бути товщий і зробити на ньому надрізи по всьому колу,виглядає гарно.Можна робити гілочки винограду або калину.Дуже цікава робота!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
30 березня 2010 22:30
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Коко Шанель
Напишіть ще, хто які організаційні хитрощі використовує, щоб усе встигнути ( я людина неорганізована, нічого не встигаю і мені це потрібно!)


Я також страшенно неорганізована хоч і не працююча зараз. Я люблю робити вночі коли повкладаю своїх спати, тоді мені робота швидше йде.
А заготовки, типу зварити яйця до салати наперед чи порізати цибулю зелену або ще щось то роблю. А ще пишу собі список що планую і тоді по ходу викреслюю.

Я також в четвер іду ввечір до церкви але на рахунок свічки то такого не знаю. В п’ятницю в нас виставляють ввечір плащаницю так що вдень буду пильнувати аби діти не рознесли хату на кавальчики, добре що у нас має бути чудова погода то виправлю їх з татом погуляти.
Перейти на початок сторінки
Маруся
30 березня 2010 22:42
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Натонька
М'ясний рулет з яєчною начинкою то точно, він дуже подобається всім


Подивилась я Натонько на твій завиванець і самій захотілось зробити. Я такий робила тільки з деякими змінами. Фарш брала лише курячий і в начинку яйця не клала а загорнула все в плястерки бекону. Тобто на харчову плівку виклала плястерки бекону (шпондер але не вуджений а сирий) а зверху фарш і тоді за допомогою плівки згорнула рулет. Вийшло дуже смачно і не треба було сала до фаршу.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 березня 2010 22:52
Повідомлення #37


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Маруся
Я також в четвер іду ввечір до церкви але на рахунок свічки то такого не знаю.

В нас теж на шосту годину вечора з свічками йдуть. Я була на такій службі дуже давно, ось хочу тепер сходити знову, але вона в нас не йде аж чотири години, то точно... Служба закінчується коли вже темно і всі люди з запаленими свічками йдуть додому. Так гарно виглядає! Головне донести свічку до хати так, щоб вона не загасилась по дорозі, тоді всі цього року будуть живі-здорові в родині.
Цитата: Маруся
Подивилась я Натонько на твій завиванець і самій захотілось зробити.

він добрий, чесно)))) Мені наприклад сподобалось отак з різаними яйками, бо з цілими здається троха сухуватим.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Маруся
31 березня 2010 03:11
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Натонька
В нас теж на шосту годину вечора з свічками йдуть.


В нас такого не було тому такого не знаю. В нас свічку святить священник на Стрітення і її беремо додому і вдома палимо. А в Світлий Четвер то тільки йдемо до церкви на Утренню Страстей з читанням 12-ти Євангелій.

Цитата: Натонька
він добрий, чесно))))


Вірю. Вже записала собі. В нас запікали теляче мяско з цілим яйцем в середині. Але я не дуже люблю бо мені воно сухе.
Перейти на початок сторінки
вишенька
31 березня 2010 10:02
Повідомлення #39


Молода господинька
  • 34

Репутація: 10
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 58
Реєстрація: 8.09.2009

ICQ:--

Бали: 18
А я свої спечені Пасочки викладаю на стільничку, зверха мащу трошки жиром ( я ждуже люблю, як вони такі коричнивенькі і блискучі!) накриваю рушником і ставлю в кладовку, там тоже ставлю печиво. Кладовка в кухні - звідтам такі запахи!!!!! У нас у родині кажуть, що у п'ятницю не можна пекти Паски. Але, як кажуть, у кожного свої звичаї.
Перейти на початок сторінки
Іванка
31 березня 2010 10:52
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Маруся
В нас просто змащувався верх яйцем і вже.

В нас також так роблять
Сьогодні по телевізорі показували пасочки прикрашені кольоровими квіточками ,листочками,курчатками дуже сподобалося тільки не знаю з чого ті прикраси зроблені, таке враження що з мастіки
Хто знає ,в кого такі паски продаються з чого ті прикраси?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100