gutka, щойно переглянула рецепти Пасок на форумі, раптом вже хтось давав такий рецепт. Знайшла, Натонька давала, називається Паска "Графська", але у неї на 2кг сиру, а в мене на 1, і в холодильнику вона в мене була сутки, а Натонька пише 2-3 дні. Готову Паску поливала розтопленим шоколадом, і горіхами посипала, смакота неймовірна. Рецепт колись дала подруга Тетяна, я печу Паску також по її рецепту.
в нас теж так. Але певно того разу хочу попробувати айсінгом, тобто глазурь звичайна та й зверху ше по ній трохии помалювати якісь візерунки, але незнаю як то вийде. Але в уяві дуже гарно
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчатка!Я Пасочки теж в Суботу печу.А щоб довго свіжими залишались -замотую кожну акуратненько продовольчою плівкою(є у продажу).Пасочки завжди м"якенькі і свіжі до двух неділь,якщо уціліють до того часу і їх не з"їдять! В цьому році вирішила салати робити за "Дрімфудом"!Свої вже приїлися! Я прикраси на Паску роблю із прісного тіста.Пропорція продуктів -довільна:вода і мука,замісити грудочку тіста і втирати в неї борошно до тих пір,поки воно не стане еластичним,як пластилін.Тонесенько розкачую до 1 -2 мм бажано і маленькими ножницями вирізую різні заготовки:пелюсточки для троянд-у вигляді розкритого парашутика,потім складаємо вузенькими кінцями в одну.Листочки-прожилки наношу теж ножницями,колосочки-скачати валочок ,один кінець якого повинен бути товщий і зробити на ньому надрізи по всьому колу,виглядає гарно.Можна робити гілочки винограду або калину.Дуже цікава робота!!!
Напишіть ще, хто які організаційні хитрощі використовує, щоб усе встигнути ( я людина неорганізована, нічого не встигаю і мені це потрібно!)
Я також страшенно неорганізована хоч і не працююча зараз. Я люблю робити вночі коли повкладаю своїх спати, тоді мені робота швидше йде. А заготовки, типу зварити яйця до салати наперед чи порізати цибулю зелену або ще щось то роблю. А ще пишу собі список що планую і тоді по ходу викреслюю.
Я також в четвер іду ввечір до церкви але на рахунок свічки то такого не знаю. В п’ятницю в нас виставляють ввечір плащаницю так що вдень буду пильнувати аби діти не рознесли хату на кавальчики, добре що у нас має бути чудова погода то виправлю їх з татом погуляти.
М'ясний рулет з яєчною начинкою то точно, він дуже подобається всім
Подивилась я Натонько на твій завиванець і самій захотілось зробити. Я такий робила тільки з деякими змінами. Фарш брала лише курячий і в начинку яйця не клала а загорнула все в плястерки бекону. Тобто на харчову плівку виклала плястерки бекону (шпондер але не вуджений а сирий) а зверху фарш і тоді за допомогою плівки згорнула рулет. Вийшло дуже смачно і не треба було сала до фаршу.
Я також в четвер іду ввечір до церкви але на рахунок свічки то такого не знаю.
В нас теж на шосту годину вечора з свічками йдуть. Я була на такій службі дуже давно, ось хочу тепер сходити знову, але вона в нас не йде аж чотири години, то точно... Служба закінчується коли вже темно і всі люди з запаленими свічками йдуть додому. Так гарно виглядає! Головне донести свічку до хати так, щоб вона не загасилась по дорозі, тоді всі цього року будуть живі-здорові в родині.
Цитата: Маруся
Подивилась я Натонько на твій завиванець і самій захотілось зробити.
він добрий, чесно)))) Мені наприклад сподобалось отак з різаними яйками, бо з цілими здається троха сухуватим.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
В нас теж на шосту годину вечора з свічками йдуть.
В нас такого не було тому такого не знаю. В нас свічку святить священник на Стрітення і її беремо додому і вдома палимо. А в Світлий Четвер то тільки йдемо до церкви на Утренню Страстей з читанням 12-ти Євангелій.
Цитата: Натонька
він добрий, чесно))))
Вірю. Вже записала собі. В нас запікали теляче мяско з цілим яйцем в середині. Але я не дуже люблю бо мені воно сухе.
А я свої спечені Пасочки викладаю на стільничку, зверха мащу трошки жиром ( я ждуже люблю, як вони такі коричнивенькі і блискучі!) накриваю рушником і ставлю в кладовку, там тоже ставлю печиво. Кладовка в кухні - звідтам такі запахи!!!!! У нас у родині кажуть, що у п'ятницю не можна пекти Паски. Але, як кажуть, у кожного свої звичаї.
В нас також так роблять Сьогодні по телевізорі показували пасочки прикрашені кольоровими квіточками ,листочками,курчатками дуже сподобалося тільки не знаю з чого ті прикраси зроблені, таке враження що з мастіки Хто знає ,в кого такі паски продаються з чого ті прикраси?