Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Куди поїхати відпочивати літом?
zhanetka
8 квітня 2013 20:16
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Натонька,
я с тобою цілком згідна на рахунок аптек...я тому нехочу звкордон на Україні спокійніше..дівчата я вже навіт не знаю...а про Алупку хтось чув як там?
Перейти на початок сторінки
oksenya75
8 квітня 2013 21:07
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Натонько, спілкування з чиновниками взагалі радості не приносить))) Я теж дуже не люблю ходити в ЖЕК, паспортний стіл і т. д. Не знаю, як зараз в Україні, але у нас в Москві чинуш трохи притисли, то вони дуже ввічливі, всі розмови з ними (навіть в кабінеті) фіксуються на плівку, тож послати тебе вони не можуть))) Головне у спілкуванні з ними - вести себе гідно, бо це ти їм платиш заробітну плату, вони сидять, щоб тобі робити послугу і спрощувати тобі життя. Зараз не дуже багато паперів для паспорту вимагають. Тим більше, що дають його на 10 років - разок можна потерпіти, зате світ відкривається, а це дуже цінно. Я бажаю тобі все-таки подолати свою ніяковість перед бюрократами і піти до паспортного столу. Повір - почнеш їздити по світі, то вже ніякої іншої розваги не захочеш))) Дуже захоплює.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
8 квітня 2013 21:30
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Я дуже люблю подорожувати, шкода що фінансові можливості не дозволяють робити це настільки часто наскільки б хотілось :lol: А на рахунок аптек, то є правда і страховок. В нас коли менша захворіла, то ми звернулись до лікаря по страховці. Лікар мови не знав, але була медсестра. яка все переклала на російську, хоча мій вільно володіє англійською. все пояснили, дали ліки,сказали, що і до чого. а коли старша через два дні, то ми навіть не звертались, мали свої антибіотики і все інше. то по тому ж принципу і лікували. аптечку завжди беру з собою і чималеньку, краще перестрахуватись. І якби їхала в Крим, то теж би брала з собою, щоб не шукати там як треба часом вночі. Я просто хочу оздоровити дітей, і в той же час не відчувати що з тебе здирають в три шкури.
Чуть не забула, ми в 2009, їздили з дитиною на Арабатську стрілку, харчувались в їдальні. То там і ложки не завжди були добре миті і т.д.
Тобто ризик захворіти веееликий.
але враження хочу почути різні)))
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 квітня 2013 22:11
Повідомлення #144


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: oksenya75
спілкування з чиновниками взагалі радості не приносить

Що правда то правда.)
Україна, звичайно наша красива і є що глянути та коли потрапляється за межу такого легкого савдепику..і бачиш чуть інше життя ..така поїздка йде на користь як для світогляду так і якось особливо надихає..нічого не проходить без сліду)) Якось нам подарували поїздку на вихідні в Карлові Вари...влітку( як швидко час минає..був початок липня...20..року..)))..для мене це були чудові дні..ще й попали в часі кінофестивалю..то поспостерігали за метушнею та прогулянками знаменитостей..які для нас так і залишились загадковими та "невідомими")))).......Якщо буде нагода поїдьте обов"язково..там особлива атмосфера..У Карлових Варах є мінеральна вода різна..різна..Є театри..(хотіла..б..відвідати..), музеїв багато..
Є церкви як православна так і греко-католицька і костели.
Там є ще магазини..ой які різні та для нашого брата орієнтовані))...або скоріш для російського ) та щось прикупити собі гарненького можна))
Якось десь в Іри читала, що вона тут була..цікаво чи з дітьми..бо мої дуже хочуть потрапити..й ми в роздумах.Всі мої різного хочуть..хто каже..що ще України добре не бачив :lol: ..от і треба найти точку дотику)
Перейти на початок сторінки
bozhena
9 квітня 2013 01:52
Повідомлення #145


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 25
Реєстрація: 28.06.2012

ICQ:--

Бали: 122
Отже, швиденько перелічу місця, де побувала я протягом 2007-2012рр:

1. Закарпаття: Ужгород, Берегове, Солотвино солене озеро, Мукачево замок-паланок, Хуст долина нарцисів, озеро Синевир біля Міжгір'я, Рахівщина географічний центр Європи, водопад Трофанець біля смт Ясіня.

2. Івано-Франківщина: м. Івано-Франківськ, Коломия музей-писанка, Косів гуцульський базар, Верховина та с. Криворівня, Яремче водопад, Надвірна, г. Говерла 2061м, с. Космач Косівський р-н, с. Манява Богородчанський р-н Манявський скид та водопад, с. Погоня Тисменицький р-н, Буковель, ну і з дому ходимо в гори Карпати бо в них живемо на даний момент г. Рокита, г. Стеришора, г. Горган, г. Ріг

3. Тернопільщина: м. Тернопіль, Збараж замок, с. Зарваниця, м. Кременець, с. Почаїв монастир.

4. Чернівці - Хмельницьк: м. Чернівці, Хотин замок, Кам'янець-Подільськ замок.

5. Волинь: о. Світязь, Берестечко музей, Колодяжне садиба Лесі Українки.

6. Рівненська обл. Дубно замок.

7. Львівщина: м. Львів (знаю, що навколо море замків та всього цікавого але уви ... до речі мій чоловік з Львівщини Жовквівський р-н., я родом із Закарпаття, навчалася в Чернівцях, а живемо на Франківщині :smile: )

8. Миколаївщина: м. Миколаїв, с. Покровка Чорне море.

9. Крим Бахчисарайський р-н Мангуп Кримські гори

10. Київ

11. Дніпропетровськ та Дніпродзержинськ.

12. Польща: м. Познань, м. Колобжег Балтійське море, м. Курнік замок білої дами, м. Краків, м. Величка солені копальні, Закопане гірсько-лижний курорт.

13. Цього року у планах м. Харків.

Якщо кудись із цих місць плануватимете поїхати, то звертайтеся! Я сама складала всі маршрути. Тож допоможу чим зможу.

--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.
Перейти на початок сторінки
Кіра
9 квітня 2013 09:35
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
bozhena,огоооооооо.......як багато ви вже відвідали!!!!! :winked:
життя одне і його треба прожити з користю і в своє задоволення!!!!!!


розкажіть трохи про Франківщину.....Що ще можна відвідати , крім м. Івано-Франківськ? і де можна купити вишиту сорочку? чула про базар в Косові......
Перейти на початок сторінки
bozhena
9 квітня 2013 14:53
Повідомлення #147


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 25
Реєстрація: 28.06.2012

ICQ:--

Бали: 122
Кіра,
я так зрозуміла, що тут всі на "ти" , тому давай і з тобою так будемо.

Отже, крім м. Івано-Франківськ, відвідати можна:
1. м. Косів, яке навпіл поділяє гірська річка Рибниця – чудове місце для пляжного відпочинку у спекотні дні. Центр Косова – це європейська вуличка з різнокольоровими будівлями, серед яких міська рада, Музей народного мистецтва та побуту Гуцульщини (вул.Незалежності, 55, ціна дорослий 10грн, дитячий 3грн, вихідний понеділок), готель «Косів», безліч магазинів та сувенірних лавок. Обов'язково скуштуйте такі види сирів як бринза, буц, вурда, а також сирні коники, мед, медовуху, бануш, кулеша, сало. Косівський базар працює в суботу. Треба приходити дуже рано 4.00 год, тоді буде серед чого вибрати. В 11.00 базар вже згортається. Вишиванки від 250грн прості ткані, від 450грн хрестиком і до 4000грн вишивка бісером. Моя вишиванка хрестиком, яку купили рік тому на весілля 2000грн

2. м. Коломия, розповідь можете почитати в темі tay http://dreamfood.ua/forum/topic_3022
3. м. Яремче, водопад Пробій, там є базарчик перейшовши міст, ресторан Гуцульщина, церква св. Пророка Іллі, стежка Довбуша, яка веде до скель Довбуша, вольєр з оленями та козулями, водопади Жонка та Дівочі сльози, просто пройтися центром, туристичний піший маршрут на г. Маковиця. Ми платили за ніч 150грн/на двох, можна знайти і дешевше. На фото кусочок ресторану Гуцульщина

4. Ворохта, похід на найвищу точку України г. Говерла. З Яремче до Ворохти десь маршрутка 10грн, скажете, щоб зупинили біля дороги на Заросляк. Йдете пішки 6 км або по дорозі ловите машинку. Доходите до КПП, там реєструєтесь (на той випадок якщо б ви не повернулися назад, вас почнуть шукати) Ціна біля 15грн, дадуть карту і телефони. Далі підйом на г. Говерлу ще приблизно 6 км. На гору виходите довшим маршрутом, спускаєтеся коротшим. Це варіант бюджетний, а так то можна доїхати до туристичної бази Заросляк своєю машиною або таксі і тоді вам тільки 5 км підйому на вершину залишиться.

5. Буковель. Весна-літо працює один оглядовий підйомник ціна 35грн, який повезе на гору (як називається забула), на якій ви спостерігатимете чудові крайовиди, панораму цілого Буковеля. А ще тепер Буковель почав будувати найбільше штучне озеро в Європі. Також є став, в якому можна половити рибку, покупатися. Багато велосипедних маршрутів. Про зиму думаю не тре розповідати :)
5. с. Манява, Богородчанський р-н, найкреще добратися із смт. Солотвин до с. Манява, в якому буде промаркерований маршрут 3км до Манявського скиду та водопаду, один із найбільших в Карпатах 18м. З наших фоток


Ну, ось так коротенько. Залежно як людина фізично підготовлена і який вид відпочинку може собі дозволити. Екскурсійно-оглядові маршрути це Косів-Коломия-Яремче. Туристичні піші - в гори з більшим фіз. навантаженням - це г. Говерла, Буковель, Манява.

--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
9 квітня 2013 15:18
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
bozhena, так захоплююче, дуже все гарно розповіла! :a0a:
Перейти на початок сторінки
bozhena
9 квітня 2013 18:52
Повідомлення #149


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 25
Реєстрація: 28.06.2012

ICQ:--

Бали: 122
Ксенічка,
Дякую на взаєм тобі.
Приємно, що може хтось візьме для себе щось корисне з мого повідомлення. :m0530:
Мандрувати - це дуже цікаво! Та чесно кажучи, після того як вийшла заміж, щось геть дома засиділася. Постаріла мабуть. :t1002:

--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.
Перейти на початок сторінки
Кіра
9 квітня 2013 19:40
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
bozhena,я фізично підготовлена, обійшла майже весь КРИМ ) і трохи по Карпатам гуляла....дуже люблю гори, фіз навантаження і просто багато ХОДИТИ!!!! купила шагомір і вимірюю свої кроки, встановлюю рекорди! (Не знаю наскільки він правдиво рахує, але хоч якась інфоормація про відстань у мене є) напевно оберу маршрут Франківськ-Яремча-Ворохта!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2024 05:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100