if221181pii,білки для змащування печива не потрібно збивати на міцну піну,а лише "збити",щоб можна було змастити і далі притрушувати горіхами або маком.Приємно,що сподобались.
дорогі жіночки. порадьте, як краще готувати налисники щоб не було сухих краєчків. у вас вони такі апетитні!!!! а в мене дітки їх дуже люблять(майже основна страва). а най більше їм до вподоби налисники з морозивом ї полуничним сиропом.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Незнаю як правильно, але зі своїх спостережень, якщо менше пекти не до червоного кольору а до золотистого то краєчки хрустять А це я піджарюю потім уже готові налиснички. Тут трохи смак змінюється бо сир притоплюється і стає така неймовірна смакота
Повідомлення відредагував if221181pii - 20 травня 2010 13:31
як краще готувати налисники щоб не було сухих краєчків
для того налисники складаються один на одного і змащуються маслом, хоча я їх просто складаю купкою, а потім можу ще й зверху накрити перевернутою тарілкою - так вони пропарюються і відходять(тобто зволожуються).