Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На гостини до Валентини!!!, Мої найулюбленіші рецепти!!!
Майя Шутенко
29 березня 2010 23:36
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Валентина!
Оселедчик під"шубою"-дуже смачно!Я оселедці часто мариную сама,всілякі рибні страви люблю!А ось"шубку"давненько не готувала!
Дякую за чудову ідею! laughing laughing laughing

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 30 березня 2010 10:10
Перейти на початок сторінки
lana
29 березня 2010 23:44
Повідомлення #72


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Valentina
Оселедець під шубою!

Вічна і завжди любима шуба!!! А підсніжники- невже живі?
Перейти на початок сторінки
Natasha
30 березня 2010 06:53
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Valentina, шуба гарна, а від квітів, що біля неї очей відірвати не можна, такий букет розкішний.
Перейти на початок сторінки
Irina
30 березня 2010 07:01
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Valentina, гарна шубка! Доречна і в будень, і до будь-якого свята. winked
Перейти на початок сторінки
Valentina
30 березня 2010 08:54
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Так, так. Шуба -це така страва, що і на будень і на свято. А квіти дійсно живі! lol Чоловік учора подарував. У нього вчора день народження -35 років! Святкувати будемо на другий день Пасхи. А вчора лиш дещо приготовила.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
4 квітня 2010 21:04
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Валентина, вітаю з відкриттям власної темки! Натхнення в роботі, багато гостей і цікавих рецептів!!!!
Перейти на початок сторінки
Valentina
8 квітня 2010 20:27
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Від усієї душі і щирого серця вітаю вас із святами. Бажаю міцного здоров"я, безмежного щастя, довголіття, благополуччя, успіхів у всіх починаннях, наснаги, гарних ідей і терпіння. І ще веселих свят і гарного настрою!!!


Повідомлення відредагував Valentina - 8 квітня 2010 21:29
Перейти на початок сторінки
Valentina
8 квітня 2010 20:45
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Весна так швидко прийшла і разом з нею навалилося стільки роботи, як цієї зими снігу lol А мені ще в 2 рази більше, бо на свята ще відмічали чоловіка ювілей. Наробилася, але я не жалкую, бо це була приємна втома. Тож тепер, надіюсь, буду вчасно вас частувати і заходити до вас у гості. lol
Перейти на початок сторінки
Valentina
9 квітня 2010 11:07
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80


Моя паска



1,5 л молока
2/3 п дріжджів
700 г цукру
1 п маргарину
12 жовтків
100 г родзинок
2 п ванільрого цукру
олія

Трохи муки запарити кип"яченим молоком. Коли охолоне дати половину цукру, сіль, дріжджі і решту молока. Замісити, краще наніч. Вранці додати збиті жовтки з цукром, топлений маргарин і інше все. Замісити не туго. Дати добре зійти. Виробити пасочки. Коли підійдуть, змастити збитим яйцем і випікати.

В нашій родині ніколи не прикрашають паску зверху. Бабуся навіть не кладе родзинки і ванілін. Завжди у неї паска вдається, дуже смачна.

Повідомлення відредагував Valentina - 30 квітня 2010 22:49
Перейти на початок сторінки
Valentina
9 квітня 2010 11:32
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
А з тих білків,що лишаються, я роблю Пташине молоко
На 8 білків 2 ст цукру (можна менше), лимонна кислота, мигдальна есенція, 1 ст л желатину. Білки збивати до піків.Розлити у формочки, зверху потерти шоколодом чи залити шоколодом

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100