В неділю ми їздили в ліс на шашлики. Спочатку був звичайний стіл з салатами і котлетами. Пізніше були
шашликиТут шашлик замочений в майонезі і з кільцями цибулі, і шашлик з "Орігано" ( 1 п на 2-2,5 кг м"яса) . М"ясо різати великими кусками, посолити, поперчити, посипати "Орігано" і 3-4год зачекати. Шашлик жариться дуже швидко. Головне - дуже смачнезний, м"який і сочний. Дуже всім раджу спробувати!!! Смачного!!!
Пізніше ми смажили
рибуВелику рибину (будь-яку) розрізати по хребту і ще порізати крупними кусками. Посолити, поперчити, добавити майонез і гірчицю (на смак). Смажили на жару після шашлика. З"їли в секунді!!!
На десерт до цукерок і фруктів -
Торт[attachment=8262]
[attachment=8263]
7 яєць
7 ст л цукру
7 ст л муки
чуть розпушувача
Спекти бісквіт. Коли охолоне, розрізати пополам, перемастити сметанним кремом, перекласти порізаним бананом. Нашвидкоруч прикрасила кокосовою стружкою. Торт вийшов дуже вдалий !!!