Дорога Волошечко! Прийми мої щирі вітання з Днем народження!
Нехай жіноче щастя квітне веселково, І хай лунає скрізь привітне слово Хай Бог благословляє твою долю, І вбереже від розчарування й болю. Достатку, щастя, радості, любові, Твоїй родині і в твоєму домі.
ДОРОГЕНЬКА САШЕНЬКО!!!! ЩИРО ВІТАЮ ТЕБЕ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! ТИ ДУЖЕ ЩИРА І ДОБРА ЛЮДИНА, І Я БАЖАЮ ТОБІ ТАКОЇ Ж ЩИРОСТІ І ДОБРОТИ ВІД УСІХ ЛЮДЕЙ,ЯКІ ТЕБЕ ОТОЧУЮТЬ!!!! ЗДОРОВЯ І КОХАННЯ!!! ВСІХ ЗЕМНИХ БЛАХ!!! ТВОРЧОСТІ І НАДХНЕННЯ У РОБОТІ!!!! І ВЕЛИКОГО ЖІНОЧОГО ЩАСТЯ!!!!
Бажаю... Чогось такого звичного, Чогось такого вічного, Чогось, щоб тільки “ах!” Пробіглося на пальчиках. Чогось недозбагнутого, В дитинстві десь забутого, Що досі не збулось, Жаданого чогось. Чогось незрозумілого, Ледь чутного, несмілого, Чогось, як перший сніг Чи, як дитячий сміх. Пір'їного, крилатого, Щоб пахло тепло м'ятою, Чогось, щоби вдихнула І дихати забула
Volo-shka, хоть звіт якийсь дай...хоч якийсь....добре що жива
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
вранці їду в Рівне здавати бюджет, тож вітаю перша
Олександра, вітаю тебе з Днем народження! Від душі бажаю тобі щастя, кохання,здоров"я, нехай здоровенька росте твоя малеча, завжди гарного настрою, удачі і всього -всього найкращого! Будь такою ж вродливою та гарною господинею, у тебе добре серце і золоті руки.