Бажаю щастя і достатку, Ясного неба і тепла, В житті Тобі згоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі – успіхів, везіння, У справах – вічного горіння! Від душі любові я Тобі бажаю І хай Тобі Господь Бог допомагає.
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
Твій день народження прийшов, А це таке важливе свято, Хай несе радість і любов, І щирих привітань багато, Зорю найкращу з усіх зір І квітів шелест й пісню ночі, У своє щастя Ти повір - І матимеш усе, що хочеш!!!
Нехай Твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це Твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб Ти іноді могла розслабитися, то нехай час від часу для Тебе все буде фіолетове.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Моя дорога Сашунька, я тебе дуже люблю! Можна я буду по-простому? Ти світла і чиста людинка, і те тепло, що йде від твого серця відчувається навіть через простори інету. Згадую нашу з тобою першу зустріч у зачумханому поїзді ранесенько. Ми з тобою одразу зійшлись, не було ніяковілостей чи тривалих мовчанок. У нас все було легко, просто і щиро. Я від усього свого серця бажаю, щоб тобі у житті все вдавалось так легко і просто, щоб тебе любили і поважали, щоб рахувались з твоїми бажаннями і думками, щоб впевнено дряпалась по службовій драбині, щоби всі твої рідні і близькі завжди були здорові і з тобою, щоб у твоїй хаті лунав дитячий сміх...а ще в черговий раз дякую за організовану новорічну казку з сюрпризами. Цілую тебе
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Здійснення ВСІХ заповітних мрій,безмежно- щирого кохання,розуміння,терпіння,Божої ласки,міцного здоров"ячка.ВІТАЮ ВОЛОШКА)!!!!!!!!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дорога наша ,люба Волошечко! Всім серцем вітаю Тебе з Днем народження!Будь коханою,щасливою,ніжною ,прекрасною квіткою,неповторною і бажаною!Щоб Твої золоті ручки ніколи не знали втоми ,а шедеври, їми створені, продовжували дивувати нас своєю красою і вишуканістю!Поцілунків пристрасних від коханого,найкращих квітів , і море компліментів від гарних чоловіків ,бажаю від усієї душі Тобі в цей день!!!!