З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Вам бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Вас щастя, як дощ обливає, Нехай Вас радість завжди зустрічає, Нехай Вас любить хто милий душі, Цього я бажаю Вам від душі.
Хай кожен день ясніє небом чистим, Світанки сяють,скупані в росі, У серці радість розквіта іскриста, І мрії хай збуваються усі. Хай молодість Твоя ще довго квітне, Усмішка сяє на Твоїх устах, І лиш хороше,радісне,привітне, Тобі в житті перетинає шлях!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Волошечка вітаю Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! Кохай і будь коханою, Єдиною, жаданою!
Бажаю міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою процвітання.
Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дорогенька Сашенько!!! Від щирого серця вітаю з Днем народження !!! Бажаю в роботі - швидкості, в здоров'я - бадьорості, в щастя - вічності, в житті - нескінченності. Бажаємо Вам: від сонця - тепла, від людей - добра, від чоловіка - ніжності, від друзів - любові і вірності.
Бажаємо пісень, що лиш весна співає, І музики, що награють ліси. І квітів тих, що раз лиш розквітають, І повні пригорщі любові та краси. Хай квітнуть в добрі і здоровї літа, Поріг оминають незгоди й біда, Хай весну приносять лебедині крила, А Матір Божа дасть здоровя й сили.