ООООО!!!! Ну дуже актуально!!!!
Irina
Як сказала, якщо не помиляюсь, Майя Плисецька - треба жрать на піввідра менше. Щось в цьому є... lol
Olenka
А що робити тоді коли навіть від води гладшаєш? я навіть відповідь знаю- не пити lol
Просто пити ні в якому разі не після їжі, а перед...за 20-30 хв., а після їжі утриматися від пиття якнайменше годину- дві. А потім - скільки бажаєш!!! Таким чином не розтягуються стінки шлунка , та ще й до того шлунковий сік не розбовтується з водою, якою ви їжу запили, тому їжа перетравлюється якісніше, і не відкладається жиром там де не треба... Взагалі - то один із принципів роздільного харчування. Я знаю, що кажу, бо майже два роки так харчувалась, схудла із 76 до 62 кг, і так і тримаюсь, , правда, за піст можу скинути до 59....та потім знову набираю
Та роздільне харчування - то ціла філософія, я зараз вже трохи з того з"їхала...
А взагалі - не їсти на ніч ні в якому разі, якщо їли м"ясне - то спати лягати не раніше, ніж за чотири години, якщо щось інше - не раніш, як за дві....Не перекушувати між прийомами їжі усілякими цукерочками, печенячками і т.д. Пити чай без цукру!!!!!! Повірте, дуже дієво....І не так огидно, як здається зразу...
Я тепер навіть не уявляю, як можна чай солодкий пити....Звикла!!!
І хоч мінімум фізичних навантажень , хоч 15 хв. в день !!!! Без цього - нічого не вийде!!! Для мене це бодіфлекс, ЩОДНЯ. Як би не хотілось І вбудні, і в свята. А кожен для себе може вибрати щось підходяще, і тонус кращий буде , і настрій, і зайве зникне.
О! А ще - розвантажувальні дні .... Важко, та треба.....Коротше, треба собі рот заліпити скотчем ( чи то пак руки звязати, щоб не друкували) бо на ту тему я можу безкінечно трендіти...
Кому цікаво про роздільне -питайте. Побігла на роботу...