Пудинговий пляцок

Бісквіт 1:
3 яйця
120 г цукру
100 г олії
1 ч.л. порошку до печива
1 пакетик ванільного цукру
3 пачки ванільного пудингу
Яйця збити з цукром. Додати олію, ванілін, розпушувач і пудинг. Все добре збити. Випікати при 170С 25-30 хвилин.
Бісквіт 2:
3 яйця
120 г цукру
100 г олії
1 ч.л. порошку до печива
1 пакетик ванільного цукру
1 пачка ванільного пудингу
2 пачки шоколадного пудингу
Остиглі коржі розрізати надвоє і перемастити кремом:
0.5 літри доброї домашньої сметани
0.5 ст. цукру
Рецепт з сайту forum say7.
По рецепту печеться 3 коржі (2 білих, 1 шоколадний), але тоді торт получається дуже високий, то на цей раз я пекла лише 2. Коржі пухкі. Перший раз пекла на польському пудингу, то шоколадний корж був темно-коричневим, а цей раз взяла український пудинг - то корж вийшов світло-коричневий. Краще брати польський.