Рогалики моєї матусі1 пачку маргарину розтопити, додати сюди 0,5 склянки олії,1 склянку молока,100 гр. дріжджів розтерти з 2 -ма столовими ложками цукру,все вимішати і всипати 4-5 склянок борошна.
Замісити тісто ,воно має бути молодим , ніжним і приємним на дотик, щоб з нього можна було колобки формувати.
Поділити тісто на 8 частин,беремо по одній і виробляємо рогалики,а інші нехай собі підходять помаленьку.
Розкачати пласт не товстий , вироби гарно ростуть,порізати його на трикутнички і змастити густим джемом ,або горіхами з перетертим маком.Сформовані рогалики вмочати спочатку у збите яйце,потім у цукор з корицею або мелені горіхи.
Викласти на деко і випікати до рум"яного.
Ці рогалики смачні і виходить їх багато- велика миска!
Зберігаються теж добре, в звичайному поліетиленовому пакеті до тижня і довше,але з"їдаються скоріше!!!
Удачі і успіхів Вам ,мої відвідувачі !