Натонько, ну й молодчина! То ж скільки радості дитині! А ці тваринки цікаві. Мене зацікавило, що вони їдять. То недарма їх науковці досліджують, вони такі чутливі до всього. І їсти що-небудь не буде.
Дівчата у вас чудові тваринки. Дуже милі і симпатичні. У мене також був песик Бім, маленький, чорненький з білою грудкою. Двортер єр,але дуже розумний. Він все розумів лиш сказати не міг.Ввечері сидів перед порогом і чекав поки всі не зійдуться додому.Авже скільки радості що всі вже дома.Він жив з нами 14 років але захворів .Онкологія. Прийшлось усипити. Було дуже важко на душі.Мої хлопці ( чоловік і син ) не могли стимати сліз. Чоловік не хоче нового пса. Каже, що більше переживати трагедії не хоче. Я вважаю що ми відповідаємо за тих кого приручили.як за малих дітей. Як можна побавитись тваринкою і викинути,бо надоїла.
купи щурика)))) будем тут хвалитись їхніми успіхами lol
Найтяжче - втрачати їх. Дуже тяжко переживається. У нас перша кицька розбилась (взимку впала з 7 поверху - з балкону), потім мій улюблений кіт помер - це дуже тяжко. Щурики дуже розумні і чуйні, але живуть дуже мало...
Звичайно, що важко втрачати... З тим не спорю... Але нехай на одного щасливого щурика у світі стане більше! Хай він проживе своє життя в мене щасливо, ситим і задоволеним, в любові, ніж я його не візьму, і не знати шо з ним далі буде... Я так почитала там на форумі, що звірята не зобов'язані нас розважати, бавити, вони живуть своїм життям, нехай і коротким, і ми повинні це сприймати нормально, любити їх такими, якими вони є. І от тепер я дивлюсь на своїх, які бавляться двоє і мають що їсти і де побігати і подивилась на таких же в магазині, де вони всі накупу в одній кліточці сидять, і так хочуть щоб їх взяв хтось... Всиплять їм того корму, якого вони не дуже і люблять і все... То що, жаліти тільки себе і свої почуття, бо тобі колись буде боляче, не взявши хоч одного? Не зробивши хоч одного ситим і любимим?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Не Пусю, а Тусю)))))))))) То всекруха оце друге ім'я придумала Ти глянь на той форум, де я давала посилання... там дівчата навіть мають власні темки, де про них розказують
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ну ти й молодець, Натонько. Я до щуриків ще напевно не доросла, чи що)) Кума якось тримала хлопчика - здоровий такий виріс, то він мене одного разу так налякав, що я трохи упереджено до них ставлюсь))) А що донечки - допомагають????
А в мене трагедія - зник мій Мартин. Хожу виглядаю кожного вечора, і бігаю до дверей, все мені здається, що він плакуняє(((((( Мама каже щоб не журилась, Аліска кошенят приведе, то вони нам віддарують одного. А Вадім сказав, що іншого не хоче((((( Та й мені здається що це буде зрада,((( Маю надію, що він він все таки знайдеться