Якби мені ше хтось позавчора сказав, що я куплю собі щурика, то я б сказала, шо він ненормальний...
А було все якось так...
Пішли ми з малими до братової, а в них хомячок. Оце моя малишня так задивлялась на нього, шо мені їх жалко стало... Тримати дома пса чи кота нема можливості, а от хомячка можна б і придбати. Але це все були просто думки типу купити чи не купити, трохи з чоловіком обсудили, так і не дойшли ні до чого. А вчора пішла на базар купити хріну, і ззаду тих бабок, шо продають хрін находиться зоомагазин. Хріну на базарі не виявилось, дитина моя ридала, шо простудилась і не може йти на плавання, а ше вони співали на музиці сумну пісню про маму, а ше мені захотілось таке шось зробити, чого я сама від себе не чекала, от і зайшли в той магазин і купили щурика. Від хомячка нас там відмовили і сказали шо вони живуть хіба рік і нічого не роблять крім того що їдять і сплять і не ручні зовсім... А от маленьке крисенятко таке як песик, буде за вами бігати по хаті і відзиватись на кличку, і дуже сильно вас любити. Отака тепер дівчинка у нас живе. Муся називається
Грошей на клітку і прибамбаси мені не хватило, то я вирішила купити їх на другий день. А пока почитати в неті, шо з нею робити і чим її годувати. От і начиталась всякого такого, шо влюбилась в неї по вуха
Ви хіба отак одним оком гляньте, які всілякі штучки для них шиють в хатинки, то капец!
http://rat.ru/forum/index.php?topic=26008.0 І я там прочитала, шо моїй дівчинці обов'язково потрібна подружка, бо щурики живуть компаніями. І оце я нині рано встала, взяла грошенят і накупляла всякої всячини і ше маленьку одну дівчинку Тусю
А це наша хатка
А от ще недавно їм гамак зробила туди, вони таке люблять)))
Відразу прошу вибачення в тих, хто не любить цих звірят, і може їм навіть неприємно на них дивитись, сама така була... Але як почала про них читати, за ними доглядати, то стала відноситись, як до своїх діток
Вони дійсно милі...