LiLu, позаздрила по-доброму....хоча кажуть з великими менше мороки ніж з малими. я відколи поставила бульбудятор на свій то теж в радість.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
І я так думала, та то неправда!!!! стіки грошей викинула, то всьо доругуще, лампи міняти, воду тре підмінювати каждий тиждень, рослини прополювати, всякі водорослі кидаються, тре лікувати постійно, ще як рибка хвора то капєц короче! В мене рибка відкла ікру колись, та тут її і зїла)) по розмноженню нічого не можу сказати. Але як є маленькі, то їх тре обовязково у відсадничок, бо риби поїдять мальків. Я трохи перероробила свій, побільше рослинок вже є, зараз тіки починає розростатись
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!