Це моя коліжанка взяла в нас котика а собачку мала.Дуже люблять бавитись разом.Собака відкриває морду і пхає всю голову кота туди,як котові надоїдає то він собаку когтями за носа зачіпить,що той аж плакати починає
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
щось я давно свої 10, 5 (вже не 9) кг пуху не показувала
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дякую дівчатка. Казав колись мій знайомий, що якщо є реінкарнація то він у наступному житті хотів би бути моїм котом))). А взагалі вона з породи тих великих котів, мамця її теж велика ну і їстоньки вона просить
Кірочка, не залишайте собаку так якщо хочете ъъ забрати. Най краще забрати від неъ в 2 місяці. Я маю тойчика і нам його віддали в 2.5 міс. То вже за пізно було. Так, спочатку важко, але потім ви собі собаку виховуэте по своъх правилах. Моя вам порада краще забрати і дивитись як воно росте. Бо коли така кнопка то так прикольно, тим більше до літа іде, зараз гуляти будете з ним. В мене Річі вже 4 роки і так приэмно дивитись спільні фото коли він в долоні поміщався.