Дуже шкода. Така гарна киця... Ці чотирилапі члени сім'ї прив'язують до себе, ти розумієш, що вік їхній короткий в порівнянні з людським, а розтаватися з ними так важко.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вона ще молоденька була, 2,5 роки. Хатня, надвір не ходила, недавно зробили стерилізацію. Вечорі захворіла, син звязувався по телефону з ветеринаром, давали уколи, але вона до ранку померла.Малий як плакав, то вона брала свою іграшку( собачку мягку) і несла ложила біля нього Взяли вже другу кіточку 6 міс. Привикли до котика то якось пусто в хаті.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Галюнька дуже шкода вашу кицю.У нас дві і завжди переживаєм, на вулиці ввечері в нас койоти ловлять котів.А старша в нас на днях замуж виходила то три ночі дома не начувала.Привикаєш страшне до тих звірюшатків.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Співчуваю, бо ми також дуже любимо свого котика, а малий (3 роки) то знає що кіт його друг і завжди як ми десь поїдемо каже поїхали додому нас кіт чекає.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
З малесенького песика виріс великий)) Ми так з нього сміялись.. Він такий величезний, а вів себе зовсім, як маленький, то так дивно виглядало))) Казала братова, що він машинку за шнурочок по подвір'ї тягає
В нього такі кумедні очі, збільшіть собі фото))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Видно, що він добрий. Великий, але по віку певно молодий, того так забавляється. Ми теж маємо такого здорованя, колись купили на Краківському за 20 грн., бо треба було щоб в мами на подвір"ї був пес, але навіть не думали, що виросте такий здоровий. Йому вже років 6. Маме каже, як теля. Але не тренований, то так само ластиться до всіх домашніх, аж скавчить з радості, коли хтось підходе до нього погладити. Взагалі оці домашні тваринки всі дуже-дуже розумні і відчувать, як хто до них ставиться і відповідать тим же.
--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам