Цитата: Кіра
Пушинка,дякую за поради. йому ще прививку не зробили....як тільки все буде готово я заберу його якнайшвидше, бо дуже хочу мати такого друга, такого позитивчика живого в домі.
Прививку першу нехай зроблять, а дальше забирай
І ще декілька порад
перше правило: як тільки принесеш додому, постав мисочки з їдою та водою, подушечку де буде спати чи спальничок, подивись чи нема речей які б стояли на краю чи скатертина на столі яку можна стягнути, забери все що б могло на нього ненароком впасти (бо це ж крихітка) і іди з дому. Він буде плакати і жалітися, але ти не будеш чути, таким чином привчиш його самостійності. Ні в якому разі не бери до себе спати. Три ночі будуть жахливі бо буде плакати за мамою, але ти не забирай до себе, хоч як би не боліло серце. Бо як забереш, то весь час буде спати з тобою і не буде залишатись в дома!!! А дальше буде легше. Дньом багато з ним бавитись щоб в ночі добре спав. А тоді будуть інші пріколи, про які якщо захочеш, розповім згодом.
Не подумай що то я така премудра і трошки жорстока, але ми від Річі вже мали 16 цуциків і всі хто мене послухали зараз мають чудового друга в дома, а хто ні, той носиться з ним і на роботу.