ше вичиталам в неті , шо самі надійніші рибки гурамі і півники
не згідна. Це залежить від умов, чи приживуться рибки. В мене акваріум на 70 літрів, є камінчики, гарне освітлення, рослинки, але от півники в нас не приживаються.
Цитата: LiLu
Мені їх шкода і я годую 2 рази в день , ввечері і зранку , та буду вже тіко 1 раз годувати
2 рази на день нормально) переважно я годую лише зранку, даю сухий корм + корм для сомів і анцитрусів (такі таблетки, які падають на дно). Можу інколи і ввечері підкинути трішки корму.
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
ну бач, ми з Світланкою не такі моцні рибачки))) У нас акваріум невеличкий тому і обходити цю господарку тре по мінімуму. Якщо ці риби не втримаються довго у мене то заведу таки півнів. вони дуже класні, особливо у самців такий хвостик виріс. В нас було дві курочки і півник, то навіть діток народили (потім їх і пожерли. Лиш одне маля відсадили)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
в міру забруднення. і не давай їм стілько жерти. То ж не пацє, яке тре срочно до свят відгодувати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Нарешті зібралася показати малих кошенят, що народилися в батьківської Мурки - довгоногої моделі, як її називає тато Особистий літній рекорд Мурки на дачі - 6 мишок за годину - піймала і виклала вздовж стежки - я ще такого не бачила...
- було їх четверо, але тьрох вже розібрали - залишився один Пуглик (так його назвав мій Андрійко - було два котики - Вуглик і Пуглик і дві киці)
він тимчасово приїхав до нас пожити, тому спочатку наш Пушик дивився на нього зверху (і зверхньо)
але за дві доби вже їдять з одної миски (один в одного під'їдають) і вмощуються спати на одному дивані - ну і хату разом перевертають, коли ганяють один за одним ...
а це Пуглик з сестричкою Касею (Касандрою)
Кася оселилась в моєї сестрички, але часто приїжджає в гості до мами - погамати молочка, побавитися, вилизатися... ось вона така красуня Моя доця на свою честь перейменувала Касю на Ганю-Касю - інакше ніц не хоче чути, тому ми й собі деколи називаємо кицю то Гандзею, то Касею
Якщо ці риби не втримаються довго у мене то заведу таки півнів. вони дуже класні, особливо у самців такий хвостик виріс. В нас було дві курочки і півник, то навіть діток народили (потім їх і пожерли. Лиш одне маля відсадили)
Півники дуже гарні, але от в мене була завжди халепа - півень завжди обскубував плавники самки і вона після того відпливала в другий світ(((( І в результаті півень - красивий такий, а самка - без сліз не подивишся.. Ірка-Шкірка, ого скільки котів) Гарнюні
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ірка-Шкірка, н-да, оце то сімейка))0вони б мою Мурку скоро у спортивну форму загнали б