яке ж воно файнюнє.....і умка, і дитинчата її і твоє))) будете роздавати? і дивись шо далась сфоткати, вилизані такі, чистенькі))) а моя золота рибка пішла спати..(((більш не буду купувати. ліпше півників куплю
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а моя золота рибка пішла спати..(((більш не буду купувати. ліпше півників куплю
а чоооооооо?? йой , мої во гасають по келиху! чуєте!? поїду я на 3 дні гет , шо то робити з ними?кинути їм водорсті , будуть їсти, чи шо? за воду не переживаю ,міняю десь раз на 4 дні,то протримаються , а вот чи з голоду не підуть спати!!
А мій Борзий тоже вже спочиває... мусила моя сестра вибирати між ним і дитинкою маленькою , так шо не мали виходу і застрелили його , вже всякі виходи шукали та не було ніякого ...
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
а чоооооооо?? йой , мої во гасають по келиху! чуєте!? поїду я на 3 дні гет , шо то робити з ними?кинути їм водорсті , будуть їсти, чи шо? за воду не переживаю ,міняю десь раз на 4 дні,то протримаються , а вот чи з голоду не підуть спати!!
А мій Борзий тоже вже спочиває... мусила моя сестра вибирати між ним і дитинкою маленькою , так шо не мали виходу і застрелили його , вже всякі виходи шукали та не було ніякого ...
та чогось ті золоті рибки в мене не тримаються. чи то багато я загадую бажнь, шо не витримують чи не знаю чого...купила собі оно трошка більшого акваріума. в старому круглому було 3л, а в цьому 11. Мені вистачить. воду міняю не дуже часто. а шо ти кажеш про Борзого? як то застрелили? і рука піднялася? Людоньки, я б сама задусила б голими руками того хто стріляв...як то члена сім"ї застрелити????????????я в шоці...а віддати нікому не можна було? може б десь до села?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Смішний Борзік Був заслаб, то думалам шо лапи вже відкине ,та давали йому укольчики то живий,здоровий.]
і ви оце застрілили? нє...я не годна...ліпше ти не казала
та чогось ті золоті рибки в мене не тримаються. чи то багато я загадую бажнь
смішно написали. Інколи рибки не приживаються, на жаль.
Цитата: LiLu
А мій Борзий тоже вже спочиває... мусила моя сестра вибирати між ним і дитинкою маленькою , так шо не мали виходу і застрелили його
0_0 шкода, що тут не має смайлика, який б'ється головою об стіну..
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
і ви оце застрілили? нє...я не годна...ліпше ти не казала
Ой, я теж не згодна, такий гарний собачка, розумні оченята. Може треба було до притулку для тварин віддати. В нас у місті є такий при ветеринарній клініці. Там такі хороші люди працюють, які дуже люблять тварин, гарно з ними поводяться, лікують їх, роблять рідкісні операціїї. В нас коли захворів котик, то ми туди возили його на лікування, і що саме цікаве, призначили йому лікування на дому( в ветклініці у стаціонарі його не залишили) , то кожного дня дзвонила медсестра і питала про стан здоров"я котика. А з наших людських лікарень дзвонять і питають при стан дорослого чи дитини хворої!? ТО де і в кого більше милосердя.
Згодом нам прийшлося усипити нашого котика - бо в нього була невиліковна хвороба і він дуже страждав. На душі було погано, що мусили так зробити.
як то застрелили? і рука піднялася? Людоньки, я б сама задусила б голими руками того хто стріляв...як то члена сім"ї застрелити????????????я в шоці...а віддати нікому не можна було? може б десь до села?
Не було вибору понімаєте , віддати комусь , вже пробували , він жити не дає , скучає і мучиться сильно . В селі мають такого самого , і то не доглядають за ним , то їсти не дадуть то ше шось , таке саме мука зним . Злапав за ногу вже раз і всьо, вже мусили шось думати , дитина повзає всюда , він гарчить його то нервувало сильно , та ше му пальці в рота , ну куроче . Сильно ревнував до дитини ... думаєте нам тяжко то було зробити , то чоловік сестри , всьо скоро зробив , аби ніхто не бачив , мисливці вже були на готові, йой , та то плачу було 2 дня , всі плакали , ну а шо робити, вивезти го поїздом і викинути , тоже не піде так , ай !
Цитата: Solka
смішно написали. Інколи рибки не приживаються, на жаль.
Мої прижились вроді добре . Була м сьодні в магазині ,хтіла їм взяти водорослі на тих 3 дня, та продавщиця казала, шо вони проживуть і ніц їм не буде , ну подивимся , як здохнуть то я її віднесу най похороне .
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Мої рибки пережили 4 дня без їди, але сьодні трафилось шось дивне .Встаю зранку , до акваріума , а там рибки лежать , непонімаю шо сталось , одна вопше не дихає , а друга ше зябрами махала я скоро в мильницю , то вижила Піднімаю акваріум , а ножка залишилась , якось воно вночі трісло чи шо , не маю поняття як то сталось. Коврик весь мокрий юй! куроче пішла я за новим акваріумом , взяла більший , круглий вже на 20 літрів , ну і докупила ще таку чубату рибку золоту ,та та чубата ганяє ту оранжеву по всьому акваріумі як сумашедша.
--------------------