--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дівчата!! хто має ще рибок??і знавець у цій справі!
маю одну гурамі і одну золоту рибку""червону шапочку", ще перед тим десь років з чотири жили півники. це ті рибки, що можуть жити без покупки компресора. Світланко, твої рибки головне - не перекормити. Їм вистачає маненьку дрібку сухого корму раз на один-два дні. Але вони попрошайки, будуть жерти скільки не даш, а потім дохнуть від обжорства. у мене приблизно така
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата!! хто має ще рибок??і знавець у цій справі!
Маю рибок багато років, пиши мені якщо є якісь питання, постараюсь відповісти якнайшвидше.
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
це ті рибки, що можуть жити без покупки компресора.
Йой! як то добре шо Ви маєте рибки , я теперка не відстану від Вас)))))). В магазині порадили взяти золоті , тоже хотіла брати ту чубату , але шось думаю , таке нове , то ше здохне , ну вибрали тіво 2 рибки , помістила в акваріум він має 5-6 літрів, на другий день вже рибки по поверхні плавалию Я думала, шо їм замало того повітря, давай звонити до продавців шо то таке , та кажуть шо то так має бути , ну не знаю , я міняла он воду 1 раз в 3 дня. Ви сікільки міняєте воду на тиждень? ше вичиталам в неті , шо самі надійніші рибки гурамі і півники, але півників шось нам не порадили , хоча були такі кльовінькі. Мені їх шкода і я годую 2 рази в день , ввечері і зранку , та буду вже тіко 1 раз годувати, бо ше дійсно здохнуть.
Пи. Си. Пух Ваш як завжди на висоті!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!