ая... скоро в двері боком будемо заходити обидві. що вона, що я
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, ти чим кицьку годуєш? Можна мені нашого пухнастика на перевиховання відправити? А то жере-жере, а толку ніц, одні м'язи і обдерті стіни (до висоти 1,8м). Ремонту вже не видно...
Ні, попри все моя кицька шкоду не робить в хаті. Тьфу-тьфу постукала по дереві Ніколи не лазить по столам, не дре меблі, бо має таку драпачку прибиту і стовпчика, і дуже боїться як я кричу на домашніх Але малою вона наїлась тої фігні що в каналізаційні труби сиплють, ага...оте, що все роз"їдає, кругом пхала свого носа, впала з восьмого поверху і вся потовклась, а я так за нею шукала і плакала, що загострилась хвороба (дурна я, але ж я так її люблю і коли фігово то хіба можна голову поставити окремо від серця?). А ще вона не любить ластитись і може подумати чи дозволитикомусь її погладити...а потім ми її оперували, бо внаслідок того падіння вона пошкодила собі органи і родити їй ніззя. Теж виходжувала на руках. Що їсть? Та віскас у консервах і щоб ми там не робили - більш нічого до рота не бере. Любить ще філе мінтая, з зарплати креветки, може похлебтати сире яйце коли схочеться і іноді сметану, але тої що пише 18% (видно там хімії менше). ось ніби й все про неї.(дівки, вибачайте, я не вмію писати короткі дописину і так, маненька фразочка для уточнення - я за нею не доїдаю, то я так...сама по собі файно виглядаю)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Сьогодні була на виставці мавпочок карликових. В моєї дитини купа ємоцій...
Загалом там були капуцини, макаки, ігрунки, саймірі, білоноса та інші. Ось подивіться, вони такі смішні, а таке там витворяли... Мавпи можуть складати прості речення, стверджують вчені. Це перший доказ на користь того, що тварини можуть бути здібними до одного з ключових принципів мови.Британські учені виявили, що білоносі мавпи з Нігерії спілкуються за допомогою комбінації звуків, побудованих у певній послідовності. Причому звуки у сукупності означають щось інше, ніж кожен звук сам по собі. Раніше вважалося, що така властивість притаманна лише людям. Таке відкриття дозволяє припустити, що елементи синтаксису (а це базовий компонент людської мови) можуть бути поширені між приматів набагато більше, ніж вважалося раніше. Білоноса мавпа видає два основних сигнали тривоги. Звук, який можна передати як "пьоу" означає, що десь неподалік леопард, а звук, схожий на кашель, вчені позначили як "хек", використовується, щоб попередити про наближення орла. «Родзинки» виставки – карликова та звичайна біловуса ігрунки, розміром до 10-20 см. Для них доводиться купувати дитячі суміші. Карликова ігрунка нагадує хом’ячка з людським обличчям, біловуха - міфологічну сирену: мордочка – мов жіноче обличчя, а тіло – як у пухнастого птаха. Примати вкриті коричневою з зеленуватим відтінком шерстю в чорно-білі цятки. Батьківщина малечі – Південна Америка. Вони зустрічаються на території Еквадору, Перу, Бразилії та Колумбії.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...