Відварені галушки поливаю щедро вершками
Окремо тушу курятину (якщо домашня- краще відварити , одібрати від кісток), потім підсмажую її у маслі вершковому ( не шкодувати!), додавши гриби і цибулю, перчик молотий, щіпку лаврового листя, - і все то висипаю поверх галушок, перемішую, притрушую зеленню(сьогодні зелені не було)
Галушок ніколи забагато не буває, але якщо все ж таки залишились, то , щоб розігріти ,можна долити трішки води і протушити під кришкою.
Такі ж галушки можна готувати трішки інакше: м*ясо відварити, перемолоти, підсмажити з цибулею, але на маслі, начинити галушки м*ясом, зварити на пару, а поливати вершками і посипати підсмаженими з цибулею грибами