Давно пообіцяла, нарешті сьогодні викладу рецепт:
Книдлі булчані Один батон (можна не дуже свіжий) порізати на кубики.
Дати на дно форми масла і сушити кубики до жовтого кольору.
Я це роблю в духовці.
Запарити в мисці 0,5 літром киплячого молока, нехай набухне хвилин 15.
Додаємо сюди 2-3 яйця,
тушену на маслі цибульку,
перець до смаку, зелень петрушки,
1 повну ложку муки.
Вимішати і виробляти невеликі кульки (завбільшки як великий горіх).
Руки постійно змочувати у воді.
Обкачувати в муку і варити 10-15 хвилин.
Вибрати шумовкою, полити маслом.
До них найбільше смакує грибна підлива, або можна і м'ясну зробити.
Смачного!