Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Всеукраїнський Євромайдан
Натонька
прагну досконалості...
16 грудня 2013 14:50
Повідомлення #71

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
Коломийки про Януковича від Ірени Карпи

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
16 грудня 2013 21:34
Повідомлення #72

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар

Бали: 1656
На наших очах іде творіння нової історії України...

ЄДНАЙМОСЯ!
Люблю тебе, народе України,
Моя душа - то часточка твоя.
Зіллємося давайте воєдино
Схід, Захід, Південь, Північ, ти і я.
Зіллємося в ім'я свободи, миру,
В ім'я ідеї правди і добра!!
Ксенічка
17 грудня 2013 15:21
Повідомлення #73

Досвідчена господиня
  • 68

Герої сьогодення...
Молода дівчина Ліза Шапошник, 27-річна інвалід дитинства, до зустрічі з журналістом не знала, що загін волонтерів, які працюють на кухні Евромадана,( тисяча шістсот чоловік) вирішили назвати на її честь.

Ліза працює на кухні. Її працьовитість і відданість спільній справі (спить дівчина всього по кілька годин на день тут же - на четвертому поверсі Будинку профспілок) вражає всіх хто бачить дівчину.

Ліза каже:"Я розуміла, що повноцінно працювати не зможу, але сподівалася, що якась робота для мене знайдеться. Коли прийшла записуватися у волонтери, у всіх очі були здивовані, але мене прийняли. Спершу я на розносі працювала, а потім попросилащось легше - все-таки складно мені було, руки відвалювалися. Потім я один день лимони різала, а тепер відриваю мотузочки від чайних пакетиків. Знаєте навіщо? Вони, якщо залишаються, то сплутуються між собою, і коли береш один стакан з чаєм з таці, відразу перевертає ще кілька ".(УП)
Хай береже Господь тебе та всіх хто чим може допомагає людям та творить історію щодень!!

Ксенічка
18 грудня 2013 16:02
Повідомлення #74

Досвідчена господиня
  • 68

Люди в історії сьогодення..
Пам'ятаєте дзвони Михайлівського у ніч з 10 на 11 грудня? Це дзвонив 24 річний Іван Сидор. Його підняв телефон о 1-й ночі. За 1 годину 70 дзвінків. Телефонували переважно жінки і плакали. Просили, щоб Михайлівський дзвонив у дзвони. У Івана пропущені тел. з США, Швейцарії, Італії, Польщі і ін.країн. Звідки знали його тел.? Він адміністратор сайту монастиря і на ньому є його контакти. Іван зателефонував наміснику єпископу Агапіту і той дав благословіння. Він дзвонив у дзвони з 2 ночі до 5 ранку. Спочатку сам. А потім приїхали інші хлопці. Усього було 5 чоловік. Дзвонар Іван на 3-му році навчання в аспірантурі київ.богословської академії.Kristina Berdinskikh.

Денис Гнатюк..
"Цікаві досліди" Спілкуюсь в соцмережах з росіянами. Досить часто головний аргумент на користь безперспективності Майдана - відсутність лідера. Ось вам і різниця в менталітеті - в них спочатку потрібен цар, а потім вже під нього народ, у нас навпаки - спочатку створюємо Січ, а потім вже оберемо отамана.

Нонна Стефанова..
Українцям до Європи іще родити дітей і родити... У 2004му я була волонтером в Українському домі коли Підра-Ківалов оголосив Янука переможцем виборів. І увесь запальний мега-натовп скис як опале дріжджове тісто. Миттю. "Ну все, ми програли, їдемо назад, йдемо додому" І якби не мудрий хтось - вже не пригадую , хто саме - що сказав "Люди, заспокойтесь, це було прогнозовано, це не фінал, це етап, стоїмо далі, боремось далі". Ну як це закінчилося - ви знаєте. І не перемогою Ющенка, насправді, а відтермінуванням президентства Януковича.

Я до чого. Наші люди здебільшого досі не можуть рухатися вперед і стратегічно мислити без "чарівного підсрачника". І на щастя це не особливість менталітету, а все ж таки вплив соціально-історичних обставин. Бо молодь 18-25 років вона а пріорі інша. А молодь 25-45 - навчилася бути іншою. Зрілість 45-75 - дуже різна. І треба старатися не здавати незгодне потойбіччя барикад темним силам, а переманювати на свій бік.

Лондонські українці діють!!..тут..
Натонька
прагну досконалості...
20 грудня 2013 09:41
Повідомлення #75

Зірочка з неба
  • 68

Як Партія Регіонів викидає людей на вулицю! Реальності #антимайдану

--------------------
Натонька
прагну досконалості...
20 грудня 2013 09:50
Повідомлення #76

Зірочка з неба
  • 68

До центрального офісу Партії регіонів у Житомирі прийшли Піпєц і Ганьба

--------------------
Ксенічка
21 грудня 2013 14:04
Повідомлення #77

Досвідчена господиня
  • 68

...

Як розповісти дітям про Євромайдан...

...Коли мене попросили написати про те, як говорити з дітьми про Євромайдан, хотів відмовитися. Я не є ні педагогом, ні психологом, ні дідусем якимсь. Звідки я взагалі можу знати, як спілкуватися з дітьми?!

Але ж, якщо розібратися, то Євромайдан — це теж казка. Тут є лицарі і принцеси, відьми і чарівники, армія світла і армія темряви. Тут діють традиційні закони казки і про це, напевно, легко розказати дітям. Про те, наприклад, як Злий Чаклун захотів перетворити ялинку на йолку. Але не знав, що до Зачарованої Галявини, де виросла зелена красуня, уже поспішають мільйони ангелів. Ну і так далі, додумайте самотужки.

Головне, мабуть, не перетворювати Євромайдан перед дітьми на виключно “дорослу справу”. Це не візантійський іконопис. Це не складні слова у вечірніх новинах. Це не війна, зрештою. Це те, про що переживають і що підтримують їхні батьки — найближчі мами і тати.

Це казка, у якій дуже чітко видно, хто добрий, а хто поганий. І ще це казка, яку ми з вами, дорогі дорослі, пишемо власноруч. І заради наших маленьких читачів ми мусимо зробити усе, щоб ця казка закінчилися щасливо.(Володимир Бєглов для Видавництва Старого Лева)

http://starylev.com.ua/index.php?route=site/authors/view&author_id=150
Ксенічка
21 грудня 2013 14:19
Повідомлення #78

Досвідчена господиня
  • 68

.....

"Теплі вітання з Майдану!"...........

Колись гарною традицією було вітати рідних та близьких, яких не можеш відвідати особисто, листівкою з нагоди свята.
І навіть із розвитком Інтернету вона залишається гарним способом міцно "потиснути руку" чи тепло "обійняти" того, хто зараз далеко. Не кажучи вже про ситуації, коли інші засоби зв’язку недоступні.
Сьогодні мільйони українців виходять на мирні Майдан Незалежності у Києві та Майдани своїх міст, вимагаючи поваги до прав людини, чесної влади та гідного життя, а ще більше людей допомагають та поділяють їхні прагнення. Для всіх нас, у кого Майдан в серці - "Схід і Захід – разом!"
Але є ще села, міста та містечка, які про це нічого не знають, або навпаки чули тільки неправду.
Привітаймо наших земляків на Сході та Півдні України з Новим Роком та Різдвяними святами! Поділімося щирістю Майдану та засвідчимо нашу єдність. МИ Є! МИ РАЗОМ! За Ваше і наше Майбутнє!

Приносьте Ваші листівки із добрими і щирими новорічними та різдвяними побажаннями, а ми розповсюдимо їх серед мешканців Сходу та Півдня України.

Увага! Наша акція мирна і законна. Листівки із незаконними чи образливими текстами не беремо.

Як ще можна допомогти:
• принести чисті листівки;
• підписати листівки, отримані у нас;
• рознести листівки у своєму селі, місті чи містечку (для мешканців Сходу і Півдня України);
• ПОШИРЮВАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ІНІЦІАТИВУ;
• пропонувати свої ідеї підтримання нашої ініціативи.

В якості підпису під текстом пропонуємо вказати ім’я, вік, рід занять і населений пункт, аби отримувач міг уявити "портрет" відправника.
Можна також завершити свою листівку словами "Теплі вітання з Майдану!".

Ви можете скласти своє привітання самостійно або скористатися нашими зразками (українською та російською).

Для отримання додаткової інформації контактуйте: rpotsyurko@gmail.com, 0322383475 Роксолана Поцюрко

Адреса та телефон місця збору листівок: Офіс ГО "Західноукранський центр "Жіночі перспективи" м. Львів, пр. Червоної Калини, 36 ("Верхній Шувар"), 3 поверх, офіс 315, з 10.00 до 18.00 (пон.-пт.), тел. +38-(032)-295-50-60, питати - пані Наталію

Поштова адреса (листівки можна нам надіслати): а/с 7400, 79070, Червоної калини 36, офіс 315
Громадська ініціатива "Теплі вітання з Майдану!"
Ксенічка
21 грудня 2013 14:22
Повідомлення #79

Досвідчена господиня
  • 68

Чим Європейський Союз кращий за Митний. Аргументи у карикатурах...тут...

Ксенічка
21 грудня 2013 14:26
Повідомлення #80

Досвідчена господиня
  • 68

Як КОНКРЕТНО допомогти Майдану, де б ти не був. | www.maidanhelp.org

Надішли різдвяне вітання стареньким, що віддали Майдану 10 тисяч гривень!...тут..

Відео..

Усі Ви мабуть бачили відео (хто ще не бачив, обов"язково перегляньте) про двох стареньких патріотів з Івано-Франківська -https://www.youtube.com/watch?v=ruoXU8m3aXg.
Є пропозиція - надіслати їм якісь невеличкі знаки уваги до Різдва і обов'язково різдвяну листівку (або фотографію з Майдану - розповісти два слова про себе і просто подякувати за їхню підтримку). Це те, що їм буде безмежно приємно отримати! (Увага завжди цінніша від грошей:))

Адреса:
Михайло Кравчук та Мирослава Калина
вул. Марійки Підгірянки
Івано-Франківськ
18 поштове відділення
ДО ЗАПИТАННЯ
(включно із фразою "до запитання")

Ці листи надходитимуть до поштового відділення, звідки листоноша (п. Надія з відео) буде заносити до дідуся та бабусі.

І ще досить актуальне тут..кому є що сказати можна писати..
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 23:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100