Всеукраїнський Євромайдан
Ярка
12 грудня 2013 18:23
Молода господинька
Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Бали: 1037
Цитата: idianka
Це дуже не сподобалось, і не хотілось аби це було правдою...
Я про це теж читала.А братовій ще вчора сестра з Америки таке казала
Цитата: idianka
Сподобались ці слова, коли читала...
Це дійсно переломний момент в житті України
Натонька прагну досконалості...
12 грудня 2013 18:24
Зірочка з неба
Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Бали: 14626
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму ! Як правильно оформити рецепт
Олюся
12 грудня 2013 19:02
Файна господиня
Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Бали: 2063
Цитата: Яруська
ПИШАЮСЯ ТОБОЮ, МІЙ НАРОДЕ ! Пишаюся тобою, МІЙ НАРОДЕ! Ти - Велетень, а не маленький гном. Від страху заховалися заброди В Міжгір'ї - за високим парканом. Стоїть Народ! Як мур! Бо в нього - П Р А В Д А ! За Україну, за дітей і за батьків. Стоїть народ! Будує своє Завтра Без підлих, ненаситних януків. Мороз на дворі Та серця гарячі! Лютує беркут. Тридцять срібняків - Заплатять їм. І скажуть: Це без здачі За кров народних бунтарів. Іде народ! На Київ йде, як лава До хрускоту стиснувши кулаки З Тернополя, зі Львова, Станіслава. Й зі Сходу. Йдуть в столицю козаки. Пишаюся Тобою, мій Майдане! Де славні правнуки своїх дідів За Україну! За народ! І сили стане!!! За те, - щоб бити нас уже ніхто не смів!!!
Це ваш вірш?
Дуже гарний.
Хочу прочитати учням і назвати автора.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Канарейка
12 грудня 2013 21:23
Файна господиня
Репутація: 950
Бали: 2959
Наташка
13 грудня 2013 18:28
Файна господиня
Репутація: 262
Бали: 613
ПИШАЮСЯ ТОБОЮ ... , МІЙ НАРОДЕ ! ... Ти ... - Велетень ... , а не маленький гном ... Від страху заховалися заброди ... В Міжгір' ї ... - за високим парканом ... Стоїть Народ ...! Як мур ! ... Бо в нього ... - П Р А В Д А ! ... За Україну ... , за дітей ... і за батьків ... Стоїть народ ! ... Будує своє Завтра ... Без підлих ... , ненаситних януків ...Мороз на дворі ... Та серця гарячі !... Лютує беркут ... Тридцять срібняків ... - Заплатять їм ... І скажуть : ..."це без здачі ...За кров народних бунтарів ..." Іде народ ! ... На Київ йде ... , як лава ... До хрускоту стиснувши кулаки ...З Тернополя ... , зі Львова ... , Станіслава ... Й зі Сходу ... йдуть в столицю козаки ... Пишаюся Тобою ... , мій Майдане ! ... Де славні правнуки ... своїх дідів ... За Україну ! ... За народ ! ... І сили стане !!! ... За те ... , - щоб бити нас ... уже ніхто не смів ! ! ! ... "
маргарита
15 грудня 2013 00:40
Файна господиня
Репутація: 246
Бали: 962
маргарита
15 грудня 2013 00:41
Файна господиня
Репутація: 246
Бали: 962
ole4ka
15 грудня 2013 16:44
Файна господиня
Репутація: 241
Група: Кондитер
Бали: 1247
Міністр соціальної політики Наталя Королевська без диплому
а чого ви дивуєтесь,якщо у нас президент-зек! Свого часу,коли моя сестра поступала в школу міліції,то потрібні були довідки про судимість братів,сестер,батьків іще багато інших,а тут все так просто-булиб грошенята.,і нічого не спитають
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Яруська
16 грудня 2013 00:05
Файна господиня
Репутація: 449
Бали: 1174
Ні! Цей народ із крові і землі Я не віддам нікому і нізащо! Він мій, він я, він — світ в моїм чолі, Тому життя його і ймення не пропащі. Ви чуєте? Це мій народ — як сіль, Як хрест і плоть мого життя і віку, І тому доля моя, щастя, біль Йому належать звіку і довіку! У битві доль, політик і систем Мої набої — у його гарматах. Я не слуга його, я — син його на чатах, Я — син зорі його, що з Кобзаря росте. Я — син його по крові, і кістках І по могилах, і по ідеалах. Не вам з оскіпленими душами в забралах Його звеличувать в фальшивих голосах. Я — формаліст? Я наплював на зміст? Відповідаю вам не фігурально — Якщо народ мій числиться формально, Тоді я дійсно дійсний формаліст! Та де вже дінешся, раз мир заколосив Пустоколоссям вашим в сиві ночі, Жаль одного, що в леті до краси Народу ніколи і плюнуть вам у очі! Ні! Мій народ не дим, не горевіз, І я не дам його по брехнях і по кривдах, Я не пір’їна в гордих його крилах, Я — гнівний меч його, що від Дніпра до звізд! Микола Вінграновський
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 13 квітня 2025 14:50
Зараз на сайті
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні