Оксана Давидяк У Львові Біженці Зі Сходу Закликають Путіна Вигнати Нас Зі Львова Вчора у 11:46 - Kitarticle675.jpgНа Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян: "Дівчата, маю розказати вам яка наволоч, бо зійду з розуму від напруги.Знайома моїх знайомих попросила мене дати пожити в квартирі сім'ї з Донецької області. Я їх зустріла на машині, нагодувала, дала ключі від квартири і поїхала ( я живу в іншому місці). Через кілька днів захожу , їх не було, вони вийшли за пивом ( як потім виявилось), на столі був ноутбук відкритий і там лист. Я прочитала- люди ж незнайомі, малолішо. Мене до сих пір тіпає, як згадаю. Господи, шо то за люди???? Як можна бути таким в час , коли війна іде???Там було про те, що я лохушка і взагалі бандери-лохи, їх можна розводити , бо вони наївні, що вони тут живуть в центрі як сир в маслі, все їм бескоштовно . Автор прикалувався з нашої вимови, розказував, шо классно би було покликати сюди путлєра і вигнати нас зі Львова. Бо у Львові реально круто- Европа. І щоб "пацани" не боялись сюди їхати - лохи все влаштують.І було б класно мою квартиру собі забрати. І ще купа-купа всього, що я не буду переповідати, бо зараз ще приб'ю когось через нерви.Потім вони прийшли і в нас була розмова типу - "Слиш ти овца, я те щас"Коротше, викликала я свого знайомого і відвезли ми цих сраних біженців на вокзал. Я купила квиток їм на поїзд до Вінниці і посадила у вагон.Господи, я не хочу щоб таке бидло жило в моєму місті. Хай краще думають, шо ми бандери людей їмо.Я не хочу більше допомагати ніяким біженцям з Донбасу, ні нормальним , ні ненормальним. НІЯКИМ. Вони привозили тітушок на майдан, вони покликали війну в Україну, Через них мої друзі мають воювати на Сході. Хай їдуть хоч на Марс, хоч в Москву.Хай несуть відповідальність за свої вчинки- може хоч тоді розуму навчаться.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Боже мій, ЗБЕРЕЖИ Україну! Це славетна, прекрасна земля. Милосердний, ВРЯТУЙ Батьківщину! Чорна зграя накрила поля. Українець не встав на коліна, Не схилив голови і не впав. Вигук "СЛАВА!" луна по країні - То народ мій за волю повстав !!!
--------------------
Darka,прочитала ту історію і зробила висновок,що ми занадто добрі,приймаєш чужих людей до своєї хати,годуєш,живуть за твій рахунок, у війні,яку вони самі ж спровокували участі не беруть,і ми ще виходить вівці? жах якись а не люди! І куди поділися ті робітники зі сходу,що забезпечували всю Україну? Чому тікають на захід а не до свого рятівника путлера? от і вір після такого людям
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Мені наснилось, що вони зустрілись: Убитий в Крутах й вірменин Сергій. В саду едемськім на травичці всілись: "За що тебе? " "За Україну, друже мій."
"Ти знаєш і мене за неї вбили, Та це було вже років майже сто. Тоді померли ми, щоб ви нам жили. А вас вбивають... Вас тепер за що?"
"Ти пам'ятаєш, друже. Звісно, пам'ятаєш, Як біло-біло в нас цвітуть сади. І ти цей запах п'єш. І ти його вдихаєш ... Я б все віддав, щоб хоч на мить туди."
"А я ще ввечері узяв дівча за руку Й тихенько так до серця притулив. Тоді не знав, що Бог уже розлуку Навіки на землі нам присудив.
Під Крутами стояли ми стіною. В очах не страх, а злість до ворогів. Большевики готовились до бою, Я йшов на смерть... а жити так хотів."
"Мені твій попіл стукав, брате, в груди. Я вірменин, а теж Вкраїни - син. Не мав у серці й крапельки облуди, За те й убив мене проклятий поганин."
... Мені наснилось, що вони зустрілись. Убитий в Крутах й бородач Сергій. В саду едемськім на травичці всілись: " За Україну нас вбивають, брате мій." Оксана Федорук
--------------------
Коли під вечір ти побачиш, мамо, На небі зірку, то є я, твій син. Пробач, що я пішов зі світу рано. Пробач, що був у тебе я один. Ти не журись, не плач, я не сумую, Таких як я тут тисячі зірок; І ми усі співаєм «Алилуя» За мир, за Україну, за народ. Ми гордо йшли і скоро не вернемось, Чекаємо на мить, коли ми всі В Едемському саду зійдемось І вмиємо обличчя у росі. Я чую голос твій, твої молитви, Які лунають навіть в твоїх снах. Я чую відгомін із поля битви, Але відсутній в моїм серці страх. Ми йшли за волю, всі разом, єдині, За те, щоб діти в спокої росли, За те, щоб Україну в злі години Не тягали, повсюди, люті пси. Пробачте нам, що мало так зробили, Що не усе замріяне збулось… Не встигли ми, нас просто вбили, Вони ж бо захищали там когось. Живіть у мирі, в злагоді, достатку, Любіть Вкраїну і свою сім’ю. Про нас у серці зберігайте згадку, А ми за вас запалимо свічу. Минати будуть дні, минати ночі, У вас завдання на землі тепер: Щоби не плакали в моєї мамки очі, Щоб знала - я не просто так помер