Молюсь за країну твою і мою, молюся і Бога сердечно молю щоб брат обійняв свого брата міцніше у сонце сіяло всім нам яскравіше! Країна покрита вогнем і ненастям, хай зміниться це на любов і на щастя! Миріться брати і беріться за руки скінчаться тоді негаразди і муки!!!! Бо кожен із нас то народу дитина, а ненька для нас лиш одна Україна!!!!
Молюсь за країну твою і мою, молюся і Бога сердечно молю щоб брат обійняв свого брата міцніше у сонце сіяло всім нам яскравіше! Країна покрита вогнем і ненастям, хай зміниться це на любов і на щастя! Миріться брати і беріться за руки скінчаться тоді негаразди і муки!!!! Бо кожен із нас то народу дитина, а ненька для нас лиш одна Україна!!!!
Навіщо потрібні Ванги і Ностердамиси? Куди їм братися до нашого славного Кобзаря! Відкрий ,,Кобзар" на першій ліпшій сторінці - півтора сторіччя пройшло, а наче про наше сьогодення написано! За горами гори, хмарою повиті, Засіяні горем, кровію политі. Споконвіку Прометея Там орел карає, Що день божий добрі ребра Й серце розбиває. Розбиває, та не вип"є Живучої крові,- Воно знову оживає І сміється знову! Не вмирає душа НАША, Не вмирає ВОЛЯ. І неситий не виоре На дні моря поле. Не скує душі живої І СЛОВА живого. Не понесе слави бога, Великого бога. Не нам на прю з тобою стати! Не нам діла твої судить! Нам тільки плакать,плакать, плакать, І хліб насущний замісить Кровавим потом і сльозами КАТИ знущаються над нами, А ПРАВДА наша п"яна спить. Коли вона прокинеться? Коли одпочити Ляжеш, боже, утомлений? І НАМ дасиш жити! МИ віруєм твоїй силі І духу живому. Встане ПРАВДА! встане ВОЛЯ! І тобі одному Помоляться всі язики Вовіки і віки. А поки що течуть ріки, КРОВАВІЇ РІКИ! 1845р. Тарас Шевченко
Похилилася верба, Плаче над водою. Чую грає десь сурма, Кличе нас до бою! Будем землю боронити, Ми на це спроможні. Хоч чекають на нас миті Дуже вже тривожні. Але нас не залякати, В нас є кров козацька, Тож не будемо чекати, Банда скрізь чужацька. Вже очистити пора Всю від них країну, Битва йде зла й добра За всю Україну!
Роман Ничик.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Тримайся моя Украіно! Тримайся ,кати вже ідуть, Палити,гнобити,губити Тримайся,хоча вже не знаю За що тримаєшся й як? Не ламнуть тебе ні морози, ні крига ні дощ і не вітер! Не зламнуть тебе ні погрози, ні кулі ,ні вогняні віти! Одна залишилась надія- на бога надія одна! А доти -триматись,триматись , триматись-Вітчизна одна! Триматись укупі ,всі разом Тоді переможемо вмить! І сонце на небі засяє, І буде ясною блакить! І родяться вільніі діти - удруге, щоб вільними жить! І матері будуть радіти і слухати спів солов"я Тримайся моя Украіно- тримайся ,красуне моя!
При підготовці до класної години натрапила на таке відео. [video=http://www.youtube.com/watch?v=fOBLxn7mWDk] Слова Шевченка актуальні і через 200 років...
Уклін земний вам люди на Майдані про вас говорить нині цілий світ лиш будьте пильні ,бо бандит в кармані ніж гострий приховав й колючий дріт.
Та не зійдіть з дороги що обрали хай буде впевненим й рішучим кожен крок ви стали перед владою як скали тож дайте криміналам свій урок...
Ви захистіть вкраїнців від батрацтва щоб чули всі щасливий сміх внучат верніть народу вкрадене багацтво та проженіть прокляту банду янучат (Галина Селедська)
Коли тобі важко-молись! Коли тебе б’ють -держись! Коли тебе нищуть-кріпись! Коли тобі сумно-усміхнись! І буде все добре повір Бо нам сам Господь заповів Звернутись до Нього тоді Коли боляче буде тобі. Не зволікай мій брате! Не тяни! Хай Божий щит буде навсіх і навіки. Хай Бог Спаситель назавжди Каснеться кожної руки. І сила й мужність Бога в тому, Що скоро наша перемога.