На фейсбуці звістку про те, що на 2 місяці в сізо посадили 72- річного пенсіонера :( "Он избивал"Беркут") , з гірким сарказмом прокоментував Ю. Стець : "Мені страшно жити в країні, в якій старий дід може ганяти по майдану працівників спецрозділів. Уявіть, що буде, коли його баба на вулицю вийде :)
Мені от дуже цікаво, чесно. Оці люди, котрі зараз підтримують партію регіонів у Луганську, ще там десь... Їх заставляють чи вони реально самі йдуть? Оті всі вчителі і інші бюджетники. Хто мені може сказати правду?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Надзвичайний стан в Україні загрожує вимкненням Інтернету та комендантською годиною.
Вимкнений мобільний зв'язок, телебачення й Інтернет, заборона виходити надвір у вечірній час і збиратися більш, ніж утрьох - усе це це може бути при запровадженні надзвичайного стану, про який останнім часом говорять деякі політики.
За законом, надзвичайний стан вводиться лише указом Президента. Його впродовж двох днів має затвердити Верховна Рада, бо інакше документ втрачає силу. Якщо він таки набуває чинності, то в країні або окремому регіоні запроваджуються певні обмеження. Які саме, визначає знову ж таки Президент. Обмеження можуть торкнутися телефонного зв'язку, Інтернету, радіо та телебачення, окрім державних каналів. Також може бути запроваджений особливий в'їзду та виїзду, повна заборона страйків та навіть примусове відчуження або вилучення майна. Надзвичайний режим також передбачає комендантську годину та використання армії для підтримки порядку.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Мені от дуже цікаво, чесно. Оці люди, котрі зараз підтримують партію регіонів у Луганську, ще там десь... Їх заставляють чи вони реально самі йдуть? Оті всі вчителі і інші бюджетники. Хто мені може сказати правду?
От не знаю як би то сказативони не те щоб підтримують вони просто не знають як без них буде,про майдан вони знають тільки те що в новинах і сусіди розкажуть.У мене в Кіровоградській обл бабуся живе,вчора подзвонила мамі і каже"ви биндерівці,шо ви робите,буде голод,не будуть зарплату вам платить,от тоді і побачите.Друга бабуся казала мені,що то студенти міліцію побили.
Ще коли януковича вибирали там казали то шо він сидів то по молодості,він людей не обіде бо він мамі своїй пообіцяв-я людей не обідю. А те що на виборах платили по 200-300гривень за голос відкрито говорилось у маршрутках