Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 "Ой, хто, хто, Миколая любить....", той спішить йому допомагати з подарунками
chajka
18 грудня 2013 16:04
Повідомлення #231

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар

Бали: 5838
І мені.... і мені Миколайко подарунки приніс :wink: , ще й так вчасно, пунктуальний той мій Миколайко -Натонька :lol: . Була я чемна , то сподівалась на гарні презенти, ну але вже не настільки :love: .
По-перше все було підібрано в тон синьо-червоних кольорів :smile:
По-друге все було практичне і потрібне :what:
По-третє................ то був сюрприз :lol:
В пакуночку були : рушничок з орнаментом ( чекайте нових фуд-фото на його фоні :smile: ), 2 великих Миколайчика з подарунками в середині ( один вже ходить і свистиь на всю хату :lol: ), посипка на кексики , або на що собі забажаю, біла тейп-стрічка ( в мене є тільки зелена), милий сніговичок на ялинку (вже висить), маленька святкова листівочка, ну і головне ............. там-там-там-там ( стук барабанів ) ........ 2 молда, ну дуууже мені потрібних!!!!
Тепер фотки :love:

тут мій скарб поближче

ну і такого сніговика я просто не могла не сфоткати :lol:

Натонько, щиро дякую за подарунки, вгодила , то ніц не сказати, і все ти про мене знаєш :lol: . Натомість бажаю тобі такогож щедрого і влучного Миколайка :no:
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
18 грудня 2013 16:13
Повідомлення #232

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068

Бали: 1656
Дівчатка, вітаю з гарними подаруночками !!

Вже надходить ніч чарівна,
Спить увесь рідненький край.
Ось, ось в наші всі оселі
Завітає Миколай.

Olenochka
18 грудня 2013 16:40
Повідомлення #233

Файна господиня
  • 51

Репутація: 278

Бали: 771
А мій Миколай як завжди десь бродить полями(може його снігом занесло ???)хоча точно знаю що він уже на території України.Буду надіятися що доставлять уже......
Натонька
прагну досконалості...
18 грудня 2013 17:09
Повідомлення #234

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
chajka,
Який ладний звіт))))) я тішуся, шо ти тішишся ))))
Мій Миколай прийшов під саму хату, певно знав, що я немаю часу йти на пошту тай ще захворіла((( Так що велика дяка тому суперовому Миколаю)))) Потім покажу фото, бо лежу зараз в ліжку і намагаюсь хоч трошки поспати))))) Не спала нині вночі, бо печенька малювала)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
oksana d
18 грудня 2013 18:37
Повідомлення #235

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758

Бали: 6556
І я сьогодні так вчасно отримала подаруночок від Миколая-Ludka ! Радості просто немає меж! Щиро дякую за море позитиву!

Це дуже гарний ангелик:

Це набір для яйця, ложечка і сільничка:

Із цієї троянди робиться шикарна сумка ( я про таку давно мріяла):

Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці
І принесе у Твою хату добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії, зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю, і принесе Тобі здоровя!!!

Ще раз велике дякую! Будеш у Львові заходи в гості!
Лорі
18 грудня 2013 19:50
Повідомлення #236

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756

Бали: 4513
Дуже дякую форумляночці Олі kosacjka за гарні подаруночки :wink:

а в посилочці були-пудинги, галеретка, мак,крем,цукор ванільний, порошок до печива, желе для торта, і дуже пахнючі прованські трави

новорічні прикраси і салфетки, бенгальські вогні, коктейльні трубочки і солодощі

а ще набір фартушок з рукавичкою, прихваткою і рушничком і вішачок , пензличок, ручка, скляна дощечка для нарізки.

Ще раз дякую Миколайкові за подарунки! Вітаю Тебе і твою родину з наступаючими святами!

З неба падає,кружляє
Білий сніг густий.
Хай до тебе завітає
Миколай Святий!
Радість і благословення
Він несе юрбі,
Хай багато подарунків
Принесе й тобі!
kristi_sk
18 грудня 2013 20:55
Повідомлення #237

Файна господиня
  • 51

Репутація: 354

Бали: 996
Вітаю всіх з подаруночками. І я була чемна,прийшов до мене Миколайчик, це дійсно радість в хаті, а я як тішусь :wink: Дорогенький Миколайчику ,Наталочко, ДУЖЕ-ДУЖЕ ДЯКУЮ за такі гарні подаруночки,звіт буде завтра або вночі ,тільки приїхала з лікарні, Міляся захворіла ,мушу трішки в себе прийти після наших Рядянських палат :crying:
Мій Миколай-це організатор нашого чудового конкурсу,яка зробила колосальну роботу і стільки радості та позитивних емоцій принесла у наші домівки наша чарівна Наталочка(Нетік) Д Я К У Ю ! ! ! :1f7:
Darka
18 грудня 2013 21:37
Повідомлення #238

Файна господиня
  • 51

Репутація: 621

Бали: 712
Вітаю усіх з чудовими подарунками.Гарного настрою і щасливо відсвяткувати всі наступні свята.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
ОЛЕСЯ
18 грудня 2013 23:00
Повідомлення #239

Файна господиня
  • 51

Репутація: 613

Бали: 5554
Цитата: kosacjka
ОЛЕСЮ дуже тобі дякую за радість, яка прийшла у наш дім з твоїм подарунком.

Олю дуже приємно, що вашій сім"ї сподобались подаруночки, які вибирали з донями.

Спасибі Натоньці як адміністратору за сайт
Спасибі Нетік за те, що організувала таку чудову гру.

Спасибі усім, хто докладає зусилля, щоб сайт розвивався і ставав цікавим.

Спасибі усім господиням, що щиро діляться своїми рецептами - часточкою душі та знаходять на це свій час.

Бажаю усім, щоб у Вашому житті було побільше радісних подій та подарунків .

Усім бажаю міцного здоров"я, щастя та успіхів у реалізації Ваших задумів

--------------------
смачно як в матусі
Pito4ka
18 грудня 2013 23:28
Повідомлення #240

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Вітаю усіх Дрімфудівчанок зі Святом!!!!

Почався сьогоднішній передсвятковий день дуже і дуже чарівно і загадково!!!! :m05108: З самого ранку дзвонять мені на телефон - на тому кінці - молодий, приемний чоловічий голос повідомляє, що він - представник Нової пошти і має для мене посилочку. Більш того - під"їхав вже до мене додому, щоб вручити особисто!! Але проблема полягає в тому, що я - на роботі(((( :crying: :bully: І тоді той молодий пан люб"язно зголошується привезти той пакунок до мене на роботу!!!! :m0512: І ось - настав ТОЙ САМИЙ момент - урочисто, гордо заходить у офіс коробка, а за нею - чоловік)))) миттю розписуюся на якомусь папірці :love: і .... мене терміново викликає до себе директор :bully:
ОООО!!! То були найдовші 15 хвилин в моєму житті)))) Не витримую, і розповідаю своєму начальству, ЩО за пакуночок мене чекає))) І ось ми же разом з директором розкриваємо коробку))) (потрібно сказати, що директор мій - жінка і теж не позбавлена цікавості))))) :lol:
І тут почався феєрверк емоцій!!! Я виймала з коробки подаруночки, і здавалося, що вона просто бездонна!!! Вже був закладений весь стіл!!! І ось - червоний конверт зі листівкою від (барабанний дріб :smile: ) Olenochka . Та то ж просто диво, що саме під Миколая , облетівши півсвіту , прийшла посилочка і до мене!!! Ледве дочекалася кінця робочого дня, прилетіла додому і вже всією родиною роздивлялися всі ті гарні подаруночки!!!

Оленочко, велика дяка тобі за теплі привітання, так приємно було читати, скажу чесно, навіть трохи просльозилася)))) Стільки добрих, гарних, сердечних побажань!!! :a0a:

А від подарунків просто серце мліло!!! То ж була моя мрія мати такий кондитерський асортимент!!! Така кількість барвників і сухі, і гелеві, і в тюбиках, і в пляшечках!!!!! І всі такі різні!!! А ще посипки - різнокольорова соломка і перламутрове драже!!! А ще мірильні ложечки у вигляді різнокольрових сковорідок і ще цікавенна силіконова пластина з таблицею мір. І прихватки, і кухонний рушничок, і антиковзаюча серветка (до речі вже дуже давно таку собі хотіла), і пластикова форма для желе з новорічною тематикою. Оленочко, особливо вдяна тобі за прекрасний набір форм для випічки з отією круглою штукою для створення різнокольорових тортиків!!!! І за ... навіть не знаю як її назвати :feel: ... конус для випічки!!! А який ароматний какао!!!! І цікаві напої!!! Просто диво!!!!

Дівчатка мої просто були в захваті від такої кількості подаруночків і для них!!! Молодша сразу ж заявила, що ведмедик з цієї хвилини - її улюблена іграшка :m0530: (зараз мирно сопить, обійнявшись з ним)))
Старша просто прикипіла до наборів з плетення браслетів)))) При цьому обидві намастили бальзамчиком губи і відчували себе як мінімум принцесами))) Але чарівні фломастери просто відняли мову в усіх (особливо в нашого татка :lol: )))) Згодом дівчата переміряли всі резиночки і пов"язочки на голову, причому по черзі))) А потім розвішали всі магнітики на холодильник!!!!

Оленочка, але приголомшило найбільше - ВЕЛИЧЕЗНА кількість солодощов!!!!! І шоколадні Діди морози, і льодяники, і просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ пакет цукерок!!!! (Та ще й таких смачненних!!!)

Оленочко, ДЯКУЮ тобі і усій твоїй родині за такий прекрасний подарунок!!!! Нехай Бог оберігає тебе!!! Дякую!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 23 листопада 2024 13:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100