Вітаю усіх Дрімфудівчанок зі Святом!!!!
Почався сьогоднішній передсвятковий день дуже і дуже чарівно і загадково!!!!
З самого ранку дзвонять мені на телефон - на тому кінці - молодий, приемний чоловічий голос повідомляє, що він - представник Нової пошти і має для мене посилочку. Більш того - під"їхав вже до мене додому, щоб вручити особисто!! Але проблема полягає в тому, що я - на роботі((((
І тоді той молодий пан люб"язно зголошується привезти той пакунок до мене на роботу!!!!
І ось - настав ТОЙ САМИЙ момент - урочисто, гордо заходить у офіс коробка, а за нею - чоловік)))) миттю розписуюся на якомусь папірці
і .... мене терміново викликає до себе директор
ОООО!!! То були найдовші 15 хвилин в моєму житті)))) Не витримую, і розповідаю своєму начальству, ЩО за пакуночок мене чекає))) І ось ми же разом з директором розкриваємо коробку))) (потрібно сказати, що директор мій - жінка і теж не позбавлена цікавості)))))
І тут почався феєрверк емоцій!!! Я виймала з коробки подаруночки, і здавалося, що вона просто бездонна!!! Вже був закладений весь стіл!!! І ось - червоний конверт зі листівкою від (барабанний дріб
)
Olenochka . Та то ж просто диво, що саме під Миколая , облетівши півсвіту , прийшла посилочка і до мене!!! Ледве дочекалася кінця робочого дня, прилетіла додому і вже всією родиною роздивлялися всі ті гарні подаруночки!!!
Оленочко, велика дяка тобі за теплі привітання, так приємно було читати, скажу чесно, навіть трохи просльозилася)))) Стільки добрих, гарних, сердечних побажань!!!
А від подарунків просто серце мліло!!! То ж була моя мрія мати такий кондитерський асортимент!!! Така кількість барвників і сухі, і гелеві, і в тюбиках, і в пляшечках!!!!! І всі такі різні!!! А ще посипки - різнокольорова соломка і перламутрове драже!!! А ще мірильні ложечки у вигляді різнокольрових сковорідок і ще цікавенна силіконова пластина з таблицею мір. І прихватки, і кухонний рушничок, і антиковзаюча серветка (до речі вже дуже давно таку собі хотіла), і пластикова форма для желе з новорічною тематикою. Оленочко, особливо вдяна тобі за прекрасний набір форм для випічки з отією круглою штукою для створення різнокольорових тортиків!!!! І за ... навіть не знаю як її назвати
... конус для випічки!!! А який ароматний какао!!!! І цікаві напої!!! Просто диво!!!!
Дівчатка мої просто були в захваті від такої кількості подаруночків і для них!!! Молодша сразу ж заявила, що ведмедик з цієї хвилини - її улюблена іграшка
(зараз мирно сопить, обійнявшись з ним)))
Старша просто прикипіла до наборів з плетення браслетів)))) При цьому обидві намастили бальзамчиком губи і відчували себе як мінімум принцесами))) Але чарівні фломастери просто відняли мову в усіх (особливо в нашого татка
)))) Згодом дівчата переміряли всі резиночки і пов"язочки на голову, причому по черзі))) А потім розвішали всі магнітики на холодильник!!!!
Оленочка, але приголомшило найбільше - ВЕЛИЧЕЗНА кількість солодощов!!!!! І шоколадні Діди морози, і льодяники, і просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ пакет цукерок!!!! (Та ще й таких смачненних!!!)
Оленочко, ДЯКУЮ тобі і усій твоїй родині за такий прекрасний подарунок!!!! Нехай Бог оберігає тебе!!! Дякую!!!!