А я також була чемненька в цьому році))) бо вже отримала подаруночок))) А Миколайком для мене була Oksana_sx.
Чого тут тільки не було: і подаруночок із цукерочками, і красивезна серветка із маками, і смачні пудинги, і новорічні серветочки, і ялинкові прикраси, і навіть корона і чарівна паличка для моєї мальнької принцеси, а ще силіконова форма для випічки різдв"яних смаколиків (давно до такої придивлялась), та листівка із теплими та щирими привітаннями і побажаннями.
Оксаночко, щиро дякую за свято.
І хочу побажати тобі в Новому році здійснення найзаповітніших бажань, здобов"я і добра
І до мене завітав Миколай ,а помічником була Natalyi .Наталочко дуже дякую за гарні подаруночки. Значить я отримала силіконові форми для кексів(давно хотіла),силіконовий пензлик,шоколадка,свічка новорічна,рушничок,форми для печенька,капучиино,будін,цинамон(кориця),приправа,шафран,солодкий набір з санта клаусом,книжечка для синочка і набір для творчості,і звичайно душевна відкритка,підписана вручну...Щиро дякую,за святковий настрій особисто Наталі і всім дівчаткам за таку гарну гру.В теперішній важкий політичний час це особливо приємно.Бажаю всім щастя,здоров'ячка всім рідним і веселих свят!!!
,Дорогі дівчатка!!! Цоьго року ми всі дуже чемні і тому уже всі подаруночки в дорозі до своїх форумчаночок, усі справились з завданням...лишилось лиш почекати і порадіти разом з іншими дівчатами за їх радість, яку принесе "Миколай" у їх дім!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
всі дуже чемні і тому уже всі подаруночки в дорозі до своїх форумчаночок, усі справились з завданням...лишилось лиш почекати і порадіти разом з іншими дівчатами за їх радість, яку принесе "Миколай" у їх дім!!!
Оксаночко, рада, що Ти отримала подаруночка! Маю надію, що принесла в Твій дім частинку казки і тепла ! Бажаю Тобі веселих і щедрих свят !!! Мороз малює сріблом на вікні казкові квіти. Крокує Новий рік і наближається Різдво! Нехай в оселі цій, теплом сердець зігрітій, Панують щастя, радість і добро!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
І ще я сьогодні отримала подаруночка!!! Ніби чекаєш і всеодно несподівано ! Дуже дякую нашій форумляночці Христі (kristi_sk) за чудовий подаруночок і за те, що принесла в наш дім стільки радості ! Відзвітую пізніше ( бо зазичила свого фотоапарата )
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...