Розкажу і я за подарунок від Канарейки))
Спочатку передісторія )))
Дзвонить і каже, мені треба з тобою завтра зустрітись, маю до тебе питання по кулінарії
Кажу, та питай тут, по телефону, каже, нє, так не мож))) Та ше й не можна чоловіка вислати до неї, бо шо він там їй пояснить?))
А я мала два торта і не спала всю ніч, і така троха запарка була. Кажу ну то вже вийду, чо нє?)) І нагадало мені то, як коли я була малою, то сусід дзвонив до мого тата і просив пересунути холодильник, або шось там поремонтувати, вічно шось видумував
І вічно то все закінчувалась посиденьками в тих сусідів))) От і думаю, щось та Канарейка видумує теж))) Тай питаю її чи часом не вона мій Миколай? А вона каже, нє! я вже давно свій вислала, і вже його навіть і отримали
Мені аж стидно стало, що то я таке випитую, думаю, десь подумала, що я якась нездала і подарунків хочу
Треба було питати ще, кому то вона подарунок висилала)))
Ну от і дійсно, принесла мені пакунок, тай ше чуть не дістала від неї в чоло, що її вчора розсекретила
Подаруночки ми з Діанкою розглядали і ось що там знайшли
Відкриточка
Ванільний цукор тої фірми, за якою я постійно полюю))) В нас в Трускавці нема такої.
Рис
Серветки, які собі все шкодувала купити, тепер буду мати в хаті))) ля-ля-ля))
Дві ось такі чудові штучки для дівок моїх, довольні, як слони)))
На ялиночку
То якісь казала Мар'яна дуже крутий шафран, тепер аж не знаю. що з ним робити, куди застосувати, бо бачу перший раз
Мусиш мені розказати, що і як я маю з ним робити, аби не зіпсути.
Ще ось такі підставочки під горнятка, дуже гарненькі.
І все разом!
Дякую за подарунки! Всього вам самого-самого ліпшого в Новому Році!