Оперативно працює Нова Пошта.Щойно вчора відправила.Тільки хотіла відстежити вантаж,як його вже отримали. Взагалі,то,Кіра, я подумувала особисто віддати подарунок,бо планую їхати до Києва.Але ще трохи нездорова,а стільки форумчанок вже отримали подарунки,тому й відправила.Не думала,що так швидко прийде.поспішаючи,не все вклала в посилочку. Кіра ще раз вітаю тебе. Нехай цей Св.Миколай буде щедрим на добробут і злагоду, достаток і здоров"я.
ЯКІ ВИ ВСІ МОЛОДЦІ!!!! Як мені приємно, що так все оперативно проходить...я ледь встигаю за перебігом подій.....радісно за кожного з вас окремо, і за всіх разом!!! Такий гарний, святковий настрій створюємо для себе і своїх родин.....дівчата, правда ж ми молодці???
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Oksana_sx, я дуже рада , що подаруночок не забарився , думаю, що все в хазяйстві пригодиться Маю надію, що сподобався, бо намагалась вгодити А ще щиро дякую за гарні побажання
ЯКІ ВИ ВСІ МОЛОДЦІ!!!! Як мені приємно, що так все оперативно проходить...я ледь встигаю за перебігом подій.....радісно за кожного з вас окремо, і за всіх разом!!! Такий гарний, святковий настрій створюємо для себе і своїх родин.....дівчата, правда ж ми молодці???
Ця гра повертає нас у дитинство. Так приємно повертатися в той час, коли з нетерпінням чекаєш подарунка від Миколая. До гри долучились навіть діти ( то ж пакування подаруночка було розтягнуто на кілька днів). А діти бігали і питали, а коли до мами Миколай прийде і чому мама вибирає подарунки, а не Миколай. То ж прийшлось пояснювати що Миколай один а нас багато, то йому потрібні помічники. Як добре, що ми змогли побути помічниками Миколая і почта цього року працює оперативно
І я отримала свого подарунка від чарівної господиньки Іринки. Хоча на пакунку і було написано щоб не відкривати до 19, але я не втрималася. Подарунок неперевершений. Фото звіт пізніше буде, бо пишу з робочого компа. Перш за все маса задоволення у діток, кожен отримав персонального подаруночка з підписаною листівочкою. Вміст пакунка здивував і мене, адже в наших магазин багато чого такого і немає. Тож, дорога Іринко, щоро вдячна тобі за гарний подарунок, який потішив усю мою сім'ю. Бажаю тобі і всій твої сім'ї гарних свят та щедрих подарунків.
Я теж отримала подаруночок від Миколая!!! Щаслива - не те слово!!! Дорогенька Вікторіє-Піточко, велике тобі дякую за такі чудові подарунки!!1 Доня моя аж захотіла вчитись читати українською, щоб готувати страви з подарованої книжечки!!! А цукерки з УКраїни - це завжди свято, вони найсмачніші. дуже сподобався магнітик - ми якраз колекціонуємо, возимо з поїздок, то вже весь холодильник завішали, але такого колоритного нам явно бракувало. Особлива подяка від мене за кутю і мак!!! Цього року я не поїду на Різдво в Україну, то вже мала гризоту, де купити пшеницю на кутю і мак. А ти так мене врятувала!!!! Чудесне дерев"яне обладнання для кухні - мені теж якраз треба було. А книжка страв УКРАЇНСЬКОЮ - це дуже мені приємно і потрібно. І чудесна листівочка з прекрасними побажаннями!!!! Словом, вдячності моїй нема меж. Дякую-дякую-дякую!!!
Хочу трошечки додати до Оксаниних слів, бо я її розумію прекрасно - сама живу делеко від України. Тож подарунки з України - це не просто свято, а настрій на цілий рік !!! Бо де ще можуть бути найкращі цукерки - тільки в Україні, як і найкращі пісні, і найкращі вишиванки, і найкращі дівчата !!! А все просто, бо УКРАЇНА - НАЙКРАЩА У СВІТІ!!!