Цитата: Ксенічка
Щось я стала переживати так як посилочка мною відправлена була ще в понеділок на містечку призначення, а моя форумляночка якій вона призначалась щось мовчить(.. А вже четвер ..щось тривожненько..
Оксаночко,дорогенька,перш за все прошу вибачення за переживання,які завдала тобі!!Все добре,не хвилюйся,усе отримала,дуже вдячна,були певні життєві труднощі(та і зараз є),то не змогла вчасно відзвітувати.А сьогодні батьки забрали старшого сина до себе,то трошки звільнилася.Зараз усе буде.
Отримала чудові подаруночки від Ксенічки!!!Дуже за усе вдячна.Ти принесла іскорку світла,радості,тепла і надіїї у нашу родину.Як забирала посилку,то аж злякалася,від її розмірів!!Всередині були такі подаруночки.
Ще одна пожежна машина поїхала сьогодні з Ярославом до бабусі з дідусем.Він уже два дні від тих іграшок не відходить.Усім розказує,що то тьотя Оксана йому такий подарунок надіслала.
У посилці були:книга для мене(яку я все не могла зібратися собі купити),окрема подяка за неї.Книга для Ярослава про машини(це те,що він дуже любить),машинки звичайно,то більше нічого можна було не висилати,крім них.
Розпушувач і ван.цукор для мене,форма для випічки(така,як у мене немає.І як ото люди так можуть відчувати,чи здогадуватися)Я її вже свтигла випробувати.Святкові серветки,пригодяться перед Новим Роком,у сина якраз буде День Народження!!
Какао,саме у мене закінчилося,і пудинг.Ще щось у пакетику,що не здогадалася(просвіти мене???)Подарунковий пакет з Новорічною символікою.Ну і звичайно,як же без цього солодощі,які наш Ярослав приговорив у той же день!!
Тільки коробка лишилася
Окрема подяка за вітальну листівку,з дуже щирими і повними надії словами.Які дуже підняли нашій сім"ї настрій і вселили надію,що незважаючи ні на що,усе буде добре!!!Дуже за це вдячна!!Оксаночко,дорогенька,певно сам Бог писав твоєю рукою ті слова!!!
Прийміть найщиріші вітання вашій родині від нашої,з побажаннями усього самого найкращого,і Божого вам благословіння!!Ксенічко,як ти підписалася у листівці,то так ти і виявилася справжнім помічником Миколая!!!!