Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 "Ой, хто, хто, Миколая любить....", той спішить йому допомагати з подарунками
Олюся
12 грудня 2013 17:11
Повідомлення #181

Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар

Бали: 2063
І до мене завітав Миколай! Помічником була Оксаночка (Ярка). Дуже щедра помічниця.
Емоцій не передати. Як маленька дитина спішила відкрити. Всім хвалилася і неймовірно тішилась подарунками..
В подаруночку:
силіконові форми для кексів, шоколадки, шоколадні Діди Морози (один до фотосесії не дожив :lol: ), галяретки, пудинги, майоран, новорічні серветки, прикраси на ялинку (бантики і бусики) і звичайно листівка з гарними і теплими побажаннями.

Оксаночка, дуже дякуємо Тобі за подарунки. Бажаємо Тобі і твоїй родині здоров'я, удачі, Божої ласки і захисту від Діви Марії. Дякуємоооооооооооо!
Вітаю усіх до кого завітав Миколай.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
12 грудня 2013 17:15
Повідомлення #182

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068

Бали: 1656
Цитата: Олюся
І до мене завітав Миколай!

Вітаю з гарними емоціями та подаруночками!! :a0a:

P.S Щось я стала переживати так як посилочка мною відправлена була ще в понеділок на містечку призначення, а моя форумляночка якій вона призначалась щось мовчить(.. А вже четвер ..щось тривожненько..
Ярка
12 грудня 2013 17:45
Повідомлення #183

Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі

Бали: 1037
Цитата: Олюся
ксаночка, дуже дякуємо Тобі за подарунки. Бажаємо Тобі і твоїй родині здоров'я, удачі, Божої ласки і захисту від Діви Марії. Дякуємоооооооооооо!
Вітаю усіх до кого завітав Миколай.

Я дуже рада,що сподобались подарунки.Дякую за гарні побажання.Всіх дівчат вітаю з подарунками!Бажаю нехай святий Миколай принесе нам у подарунок спокій у державу,у такий складний для нас час і нового майбутнього!!!
kosacjka
12 грудня 2013 18:24
Повідомлення #184

Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер

Бали: 1839
:wink: :wink: :wink:

УРА!!!! Я отримала повідомлення з пошти.
Я зараз вмру з цікавості, бо ніяк неможу розгадати хто той загадковий помічник Миколая. Незнаю як маю до завтра дожити :wassat:

Завтра заберу посилку і прийду до Вас хвалитись

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
ssaazzoonn
12 грудня 2013 19:01
Повідомлення #185

Файна господиня
  • 51

Репутація: 421

Бали: 963
tay,
Танечко, я надзвичайно тішуся, що ти вчасно отримала мій подаруночок. Я Миколая ну дуже сильно просила, щоб він вчасно приніс тобі подаруночок. Дуже задоволена тим, що вгодила тобі, бо я все дарувала з великим задоволенням. Чесно кажучи - люблю більше дарувати, ніж отримувати подарунки. Тому радію від того, що тобі, Танечко, подаруночки сподобалися!!! Ще раз вітаю тебе зі святами!!! Щастя та тепла тобі та твоїм рідним!!! А також вам , дорогенькі форумляночки, всіх благ та благополуччя у всьому!!!! :winked:
наталія3105
12 грудня 2013 19:11
Повідомлення #186

Файна господиня
  • 51

Репутація: 232

Бали: 701
Цитата: Ксенічка
Щось я стала переживати так як посилочка мною відправлена була ще в понеділок на містечку призначення, а моя форумляночка якій вона призначалась щось мовчить(.. А вже четвер ..щось тривожненько..

Оксаночко,дорогенька,перш за все прошу вибачення за переживання,які завдала тобі!!Все добре,не хвилюйся,усе отримала,дуже вдячна,були певні життєві труднощі(та і зараз є),то не змогла вчасно відзвітувати.А сьогодні батьки забрали старшого сина до себе,то трошки звільнилася.Зараз усе буде.

Отримала чудові подаруночки від Ксенічки!!!Дуже за усе вдячна.Ти принесла іскорку світла,радості,тепла і надіїї у нашу родину.Як забирала посилку,то аж злякалася,від її розмірів!!Всередині були такі подаруночки.Ще одна пожежна машина поїхала сьогодні з Ярославом до бабусі з дідусем.Він уже два дні від тих іграшок не відходить.Усім розказує,що то тьотя Оксана йому такий подарунок надіслала.У посилці були:книга для мене(яку я все не могла зібратися собі купити),окрема подяка за неї.Книга для Ярослава про машини(це те,що він дуже любить),машинки звичайно,то більше нічого можна було не висилати,крім них. :lol: Розпушувач і ван.цукор для мене,форма для випічки(така,як у мене немає.І як ото люди так можуть відчувати,чи здогадуватися)Я її вже свтигла випробувати.Святкові серветки,пригодяться перед Новим Роком,у сина якраз буде День Народження!!Какао,саме у мене закінчилося,і пудинг.Ще щось у пакетику,що не здогадалася(просвіти мене???)Подарунковий пакет з Новорічною символікою.Ну і звичайно,як же без цього солодощі,які наш Ярослав приговорив у той же день!! :feel: Тільки коробка лишилася
Окрема подяка за вітальну листівку,з дуже щирими і повними надії словами.Які дуже підняли нашій сім"ї настрій і вселили надію,що незважаючи ні на що,усе буде добре!!!Дуже за це вдячна!!Оксаночко,дорогенька,певно сам Бог писав твоєю рукою ті слова!!!
Прийміть найщиріші вітання вашій родині від нашої,з побажаннями усього самого найкращого,і Божого вам благословіння!!Ксенічко,як ти підписалася у листівці,то так ти і виявилася справжнім помічником Миколая!!!!
наталька
12 грудня 2013 19:34
Повідомлення #187

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726

Бали: 1801
дівчатка вітаю усіх хто отримав пакуночки, нехай вони вам стануть у пригоді, а до тих куди Миколай е не завітав, чекайте, він просто не встигає усім порозносити вітання!

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
наталія3105
12 грудня 2013 19:37
Повідомлення #188

Файна господиня
  • 51

Репутація: 232

Бали: 701
Вітаю усіх з подаруночками!!!
ssaazzoonn
12 грудня 2013 20:04
Повідомлення #189

Файна господиня
  • 51

Репутація: 421

Бали: 963
Цитата: tay
Женя, то твоя ідейка, чи то у Росії всі такі посилки?

Танечко, це я придумала- для підняття настрою . :m05108:
Oksana_sx
12 грудня 2013 20:12
Повідомлення #190

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136

Бали: 2818
ось і до мене прийщов святий Миколай від чарівної форумчаночки Іри Чайки!
Дорога Іриночко щиро дякую тобі за подарунок. Вчора прийшло повідомлення від нової пошти що є подарок, то сьогодні після роботи зразу туди. Ось що мені прийшло :

кухонний рушничок, новорічні дзвіночки на ялиночку, набір для душу, набір формочок у вигляді " Сердечка", приправа "Орегано", ванільний цукор, розпушувач для тіста, загусник для вершків , форми алюмінієві. Іруся окреме тобі дякують мої дівчатка за альбоми для малювання, наліпки для творчості, маски . і саме головне підпис : відкриточка і шоколадка "Чайка"
Дорогенька Іриночко щиро дякую тобі за подарунки . нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя і у ваші сім’ї . З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.тож не хай всі ваші мрії і задуми збуваються!!!!!!!!!!!! щиро дякую і міцно цілую....
Щоб Миколай червоний ніс.
Купу доларів приніс,
Рахунок в банку щоб відкрив.
З грошима диво сотворив і цілий рік
Щоб на дурняк ви пили пиво і коняк.
Хай перетворить щедрий гном
Ваш холодильник в гастроном!
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 23 листопада 2024 08:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 50
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100