[b]oksenya75, найщіріші привітання для тебе і всієї твоєї родини !!!!! [/b] Чесно кажучи, не очікувала, що так швидко дійде посилочка!!!!! Бо на пошті казали, що аж після Нового року маєш отримати, а тут така радість!!! Оксаночко, мала цілу детективну історію, поки відправляла)))) Цукерки, виявляється, можна посилати лише в коробках, запаковані))), а кутю і мак взагалі виклала з коробки, бо теж не можна))) Але, як тільки та тітонька поважна відвернулася, я поскладала все назад, і зверху прикрила кришкою, наче так і було.)) Виявляється, я - контрабандистка!!!
Оксаночко, дуже радію, що тобі сподобалися подаруночки, бо знаю (з твоїх дописів), як ти скучаєш за Україною!!!Маю надію, що вони зігріють у святкові і буденні дні !!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, tay, та ви як екстрималки...класно!!! Вітаю всіх з подарунками!!! залишилось вже не багато таких що не вислали подарунки...думаю до Миколая ми всі вже отримаєм пакунки...класно цього року пошта працює, чи то ми такі чемні були, чи вже нас вивчили і вирішили не перешкоджати...а допомогти???
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Піточко, ще раз дуже за все дякую!!! Яка ти дійсно авантюристка (в хорошому розумінні)))) Добре, що митниця не завернула нічого або не витягла з посилочки, бо вони можуть))) Дякую за свято, яке, завдяки тобі, Піточко, вже настало в моїй сім"ї!!!!
Від мене Миколайчик вирушив сьогодні, але чи то в нього таке сильне навантаження, чи така ситуація нестабільна в країні, він прибуде до місця призначення у вівторок! Так що, дорогенька моя коліжанка, отримаєш СМС у вівторок, то певно від мене))) Радості тобі і всій твоїй сім'ї! Щастя, здоров'я і любові! Подарунок вибирала від душі, думаю, що сподобається А як не сподобається, то ніц не кажи нікому Все, файних тобі свят і чудового супер позитивного настрою! Такого файного, як ще ніколи не було))))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Урааа!!! Нарешті і я (вірніше мій чоловік) сьогодні передала Миколаю подаруночки! Казав що прибуде аж у вівторок, на місце призначення. Дорогенька моя форумчаночка, у подаруночок вкладала всю свою любов та щирість. І хоч ситуація в країні не втішна, не до веселощів, але все ж таки бажаю щоб Ваша сім"я відчула казкову атмосферу усіх свят!!! На нас чекають засніжені вулички ,запах чарівної ялинки вкритої снігом, колядники та колядки в наших українських традиціях. Наближаються фантастичні казкові дні!!! Тож бажаю Вам всього всього найкращого!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Всіх дівчаток вітаю з подаруночками,всі вони дуже чудові!!!
І я вже отримала подаруночок від Миколая!!!!!! Отримала посилку на пошті,прочитала прізвище,думаю від кого це.А,прочитавши с.Ожидів,здогадалась,що то в нас Наталька там живе.З тої радості забула паспорт на пошті,через знайомих телефонували.Вже чоловіка вислала за тим паспортом,а сама з нетерпінням розгортала подаруночок.Ось він
Надзвичайно вдячна тобі ,Наталочко,за приємну радість,за такого чудового подарунка.Інтуїція в тебе чудова.Бо не мала я ще жодної силіконової форми.А тут і велика для кексу і гарнюні маленькі,давно такі хотіла.Відразу ж спекла маленькі кексики,супер.Син,правда,не залишив для фото.Дуже зручно в них пекти. А ще дуже рада такій прекрасній новорічній кулі,ручного розпису,краса. Того величезного і смачного шоколадного гнома теж мої діти(хоча вже великі) з"їли.Хоча просила на ялинку залишити. Ще в посилочці був гарнесенький рушничок,ялинкова прикраса-дзвоники і купа потрібних мені ванільних і до печива порошків,пудингів,галяреток.А ще була прекрасна листівка з дуже приємними побажаннями. Люба,Наталочко,вся моя родина дякує тобі за свято в нашій оселі, яке ти нам подарувала!!!Тож прийми і мої найкращі вітання з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!!
Хай Новий рік з добром до Вас прийде, Здоров’я, сміх і радість принесе! Різдво з колядою хай завітає, Щастям безмежним Вас благословляє!
Всіх Дрімфудчанок вітаю з подаруночками і прийдешніми святами !!!Нехай у вашій хаті завжди панує любов та щастя!!!
Шановна форумчаночко...подарунок вирушив вчора до тебе ....хоча мабуть у "Миколая" закінчились гарні опаковочки ...тож не дуже розстроюйся при вигляді пакунка ...надіюсь, що коли розпакуєш то все окупиться ....тож я запаслась терпінням і чекаю від тебе твоїх вражень!!!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!