Цитата: Натонька
Тому... я пропоную внести якусь родзинку в своє життя)) Робити щось для себе, розвиватись, вчитись чогось нового і займатись вдосконаленням себе.
Натонько, дуже вчасно підняла цю проблему. У мене теж постійно таке відчуття, що треба щось робити, а я не встигаю. Постійно чоловіка "довбу" чи немає в нього такого відчуття, що ми щось не робимо?, Що шось проходить повз нас? За останні три роки у мене кардинально помінялось життя. У мене дві вищі освіти - іняз та юрфак. Але відколи появився синочок, йому 2,2 роки, то я стала просто МАМОЮ. Закинула практично все. Я по на натурі максималістка і повністю віддаюсь справі, то пропадала на роботі, а тепер повністю поглинута домом та дитиною. Мову бачу стала забувати, підглядаю багато слів.
А про свій зовнішній вигляд взагалі мовчу.
Два тижні, як віддала малого в садік, і навіть вже сходила на чистку нігтів. Манікюрниця каже, так як ви робите чистку не часто
, то я не можу все досконало вичистити. Вона навіть не підозрює, що я колись робила чистку кожного тижня
.
Мені теж треба привести фігуру в порядок, але найголовніше, що я навіть вже два тижні роблю маску на обличчі.
І принципово фарбуюсь в садок.
Ще маю такі завдання:
1. Щодня читати на анлійській або французькій мові статтю.
2. Крутити обруч щодня і три рази в тиждень бігати.
3. І чомось прибутковим зайнятись, щоб були гроші.( маю плани, але поки не говорю)
А ще я в липні вже виходжу на роботу (це не повязано з моїм пунктом - 3). Робота, то так для душі чи навіть хобі
Написала це тут, бо ніби вже пообіцяла, то обов"язково маю зробити, додати ці родзинки.
P.S. А ще забула написати, обмежити вживання солодощів та випічки!!! Адже я так люблю добре теплий чай з чимось солоденьким