то для мене актуально....по натурі,,лідер...активістка,емоційна,жвава...В школі була старостою,була в шкільному парламенті,ходила на танці....Дуже любила укр.мову...Коли прийшла черга обирати професію-найближче до душі і лежала та мова...вибір був не дуже великим-лінгвіст,вчитель укр.мови...та для мене здавалась нудною робота вчителя-банальні,одноманітні уроки,журнали,зошити...Того пішла я на журналістику...Потім вийшла заміж,дитина...універ якраз закінчую...великої ймовірності працювати за професією немає,бо всі так хочуть досвід роботи,що коли говориш,шо його в тебе нема-роблять виляд,що тебе взагалі не існує....замкнуте коло....є звичайно,моживіть робити дописи десь,та мені це скучно...сидіти,клацати кнопками клавіатури...мені б в епіцентр подій,до людей,живого спілкування.... так от...сімейне життя настільки вбило в мені якусь таку лідерську якість,що був час,я сама себе не впізнавала..день в день одновий,ніякий змін,цікавостей...О,люди!!!та рутина зжирала мене як особистість настільки,шо в мене виробився якийсь комплекс неповноцінності))))в тому плані,що я розуміла,що я не займаю ніякого положення в соціусі...що мої щоденні прибирання,готування нікому не інтірєсні,і впринципі якщо би я зникла,то соціум би того навіть не помітив...нічого би не втратив....не знаю,чи всі мене зрозуміють,але отак зі мною сталося....і ще в мене присутня отака нитка максималізму-в мене якщо щось є-то найкраще,якщо щось роблю-то найкраще...якщо не виходить-кінець світу....Отак в силу обставин(декрету),я з Христі,яку всі знали,перетворилась на ходячий овоч)))))Так я себе позиціонувала)))) Я зрозуміла,що змінювати щось потрібно...потрібно чимось зайнятись цікавим і коримнис не тіьки для мене і сім"ї,а й для соціуму....Чоловік пропонував займатись з ним технікою,та мені це нудно....цілий день сидіти за толом,комп"ютером і робити одне і теж....назви,коди,цифри-не для мене.....Для початку,мало кому,одиницям тут відомо,що поїхала я на кастинг "Мастер-шефу" в грудні....це і було першим переломним імпульсом...звичайно,хочеться і туди попасти і не хочеться,розумію,що це впершу чергу шоу,де потрібні правильні герої...та,ця поїздка була для мене значно більшим...в мене відновилася ота віра в себе,свої сили,свою значимість та потрібність....Зараз знайшла цікаву для себе бізнес ідею.....хочу реалізовувати прокати шоколадних фонтанів та інших нехитрих штучок для весіль,корпоративів,ДН.Для мене це цікаво,ново,захоплююче.Ідея в плані розробки і я сама собою горжуся))))
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Іноземні мови знаю 3 - англ., нім., пол. , першу вивчала в школі, по ній і моя спеціальність - вчитель англ.мови. Другу - в універі. Польську самостійно, ще з дитинства дивилася мультфільми на каналах польсат і RTL7. 6 років тому отримала посвідчення водія категорії Б. 2 роки тому закінчила комп'ютерні курси, ще тоді я не знала, що мій чоловік буде комп'ютерщиком. Тепер, за допомогою нашого сайту dreamfood.ua , вивчаю таке мистецтво як кулінарія. Прочитала книги (нижче фото), бо цікавлюся ПП та психологією (мені завжди була цікава людська душа) Дієта, оО дієта, це дуже важкий проет мого життя Отже, на дієті я місяць, їм кожні 3 години, п'ю 1 л води/день + чаї, рахую калорії (можна їсти до 1400кал/день), роблю вправи з Анітою як Натонька. Результат поки що 5 кг/місяць. Ну, так як ми будуємося, то приходяться вивчати аспекти буд.матеріалів, дизайн інтер'єрів + на мені виготовлення всієї документації. Дууууже любимо з чоловіком йти в ліс по гриби, ягоди, ожини, горіхи і просто на пікнік (ліс від нас година хотьби). У планах на майбутнє - народження та виховання дітей.
--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.
Дуже давно в планах благодійність......я про це ще нікому не говорила-ви перші)))навіть чоловік не здогадується....в ідеалі-невеличка благодійна організація,яка б займалась допомогою хворим діткам та їхнім мамам,яких покинув через це чоловік...самотнім,сильним жінкам,яким окрім,як добрих людей ,нема кому допомогти......Я розумію,що це дуже важко і морально і юридично,та готова....не знаю,чи вийде,бо виграти тендер на дозвіл по організації такого плану дуже важко...та сподіваюсь на краще)приймусь за це одразу ж,коли втілиться в життя перша ідея)))Перша для реалізації себе,друга ж- поклик душі...
А ще,якщо чесно,дуже люблю обговорювати всякі цікаві глибокі теми зі своїм любимим чоловіком)
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
bozhena, Страшенно цікаво було читати! От бачу я і собі треба щось взяти на замітку. Читаю я дуже мало, практично нічого, ну маю на увазі книги... Я читаю весь день тільки в інтернеті і то по тортах і таке-всяке. Недавно переписала собі список книг з передачі "Від пацанки до панянки" Скачала собі книгу Панаса Мирного, то слухала в навушниках, правда прослухала тільки поки половину... Карнегі колись читала давно, і про підприємництво маю також вдома.. поки лежить))) Ще раз повторю - було дуже цікаво прочитати розповідь і дякую за підтримку теми
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Христя, ото я тебе розумію.. прибирання, варіння і кожен день одне і те саме, то можна здуріти! Я як жила коло свекрухи, то пів роботи вона робила, і дечого я взагалі зараз не вмію, і мені приходиться вчитись повністю з нуля))) Але чесно кажучи мене вбиває вже та кухня))) Оте варіння - миття посуду - складання посуду - знов варіння і далі... Я взагалі з кухні не вилажу.. хоча може ще й по тій причині, що в мене тут ноутбук А отакі поштовхи, як поїздка на того шефа, то є дуже корисно, по собі знаю.. В мене якось теж життя змінилось після перших курсів, на які я поїхала сама. Цілий день одна в великому місті, а такого не було ніколи! Всі десь біжать, спішать, у всіх є справи! А тут я так ходжу врозвалочку... і зрозуміла. що як не буду рухатись вперед, то так і на місці одному зависну... Так як ти кажеш. теж хочу бути корисною соціуму і лишити щось після себе. Не знаю, може якусь книжку колись напишу? Оця благодійність про яку ти пишеш теж мені цікава, я б хотіла підтримувати жінок, котрі не мають в собі сил змінити своє життя на краще.. Але це точно не буде в найближчому майбутньому.. Поки я можу тільки висилати хворим діткам по трошки грошей.. а це вже є добре, бо раніше повідомлення про допомогу обходила стороною.. Можливо залучимо якусь благодійну організацію і зробимо якийсь спільний проект з нашим сайтом, подивимось.. Христя, тобі бажаю зараз повно енергії! І все вийде точно)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
"Сенс життя в людському вдосконаленні" - десь таке чула
Я прочитала, що ти вивчаєш англ.мову, по-перше молодець, бо як хтось сказав: "Скільки мов ти знаєш - стільки разів ти є людина", а по-друге, якщо щось то звертайся.
Ксенічка, Я люблю Бога! Дотримуюся посту. Молюся. Але одна річ для мене незрозуміла - це сповідь.
Христя, Молодець, що пішла на такий крок - взяти участь в мастер-шефі. Зйомки - це дуже цікаво, це новий досвід. Я теж брала участь в одному шоу але в мене не найкращі спогади. Рік тому через 1 годину прямого ефіру мене зненавиділа майже вся країна. Тому будь дуже обережною. Їм потрібне шоу, яке викликатиме в людей емоції для підвищення рейтингу передачі.
--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.