Почну з себе))
В мене таке враження, що я би тільки вчилась і вчилась! Чесно)) Я в школі вчилась трохи зле, не знаю, що мені було там в голові, але не наука то точно)) Тому я зараз вічно в навчанні))
Працюю зараз над тортами, вчусь, бо або я роблю файно, або не роблю взагалі.. тому що навчитись робити то добре я дуже багато читаю. В мене постійно відкритий Самовар, на яку черпаю інформацію по тортах. На звичайні посередні торти уваги не звертаю, збираю собі в папки самі лиш шедеври, тягнусь до кращого. Лишилось то все тільки впорядкувати. Слідкую також на Фейсбуці за новими тенденціями.
Пішла на англійську.... Так, я це зробила! Я себе переборола і пішла.. було стидно на таке зважитись, бо можна спитати, а що ти робила в школі, чого там не вчилась? Та й завжди таке враження, що там будуть мудріші за тебе і будуть дивуватись, що ти така тупа))) Одним словом в мене було тільки одне заняття, дали купу домашнього завдання, я тут сиджу в шоці, але вірю в найкраще
На рахунок схуднення)) Тяжка то справа, так як я дуже люблю їсти... Ходила я і на східні танці, і на дієтах сиділа, і нічого не змінювалось і не знаю чи зміниться колись))) От... походивши рік в тренажерний зал я не то що не скинула, я ще й набрала 5 кг))) І зрозуміла. Нема сенсу туди ходити, якщо я приходжу до хати і все одно багато їм))) Тому на даний момент я перестала ходили в спортзал, почала читати про здорове харчування наприклад ось тут
http://tastydiet.livejournal.com/ і почала займатись зі щоденниками схуднення з Анітою Луценко))) Не знаю, наскільки мене хватить, але коричневий рис і таке ж спагетті уже собі купила.
Щось я дуже багато пишу)))
Ага, ще я читаю Флай Леді і вже років зо п'ять збираюсь взлетіти і щось мені не дає)) Може комусь це здається дивним ця система, але кожному - своє. Я від неї взяла тільки хороше, багато на що подивилась з іншої сторони . Зараз зайнялась більш конкретно. Підписана на розсилку, виконую завдання і навіть завела КЖ.
В мене ше мільйон планів і всякого різного в голові, потім ще напишу якось))) Але дівчата, не треба нічого відкладати на потім, треба робити щось вже і покращувати своє життя