наталька,христя дякую за поради.я так і зроблю:виріжу готові коржі,а потім перемащу. наталька,а ви самі робили трафарет одинички чи може звідкись скачали.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
я думаю що не потрібно обрізати!))Їла зі шкіркою!!!Ум люблю цей сир з вином!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Катю, я ніколи цю шкірку не обрізала...для мене це саме смачніше, що може бути у цьому сирі! Але це на любителя,не всі їдять...Та нічого поганого в тій шкірці нема, це звичайний пініцілін,але мені він махне печеричками)))Якщо тобі не смачно, то можеш не їсти,але взагалі ту шкірку навіть корисно їсти!!!
Дівчатка, в мене тут таке питання виникло, вірніше стикнулась випадково. Питаюсь у нових форумлянок : чи можете ви ставити плюсики в репутацію скільки бажаєте чи лише один на день? Намагаємось розібратись чи глюки форуму чи що?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Щось є. Як ставлю +, то не відбувається зміна в числі плюсиків. Так і залишається, ніби мій+ не врахований. Ну в мене так. А МК по фаршировці риби - з мене - це вже після Нового Року - зафарширувати на свято зібралася.
В мене таке вже давно.Я думала,що то тепер так має бути,тому зараз вже і не намагаюся ставити плюси одній людині по кілька раз в день,раз поставила і все.
І я тепер можу поставити лише один плюсик в день одній людині (((( А раніше такого не було. Було лише , що не могла ставити два плюсики підряд одному й тому ж.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)