Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запитання.
maryana
16 грудня 2011 15:18
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
наталька,христя дякую за поради.я так і зроблю:виріжу готові коржі,а потім перемащу.
наталька,а ви самі робили трафарет одинички чи може звідкись скачали.

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
наталька
16 грудня 2011 15:32
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
тані сама, взяла аркуш А 4 він в мене якраз на бляшку, приблизно розмітила , приклала і вирізала, якщо бляшка більша то можна звичайний зі зошита

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
gutka
21 грудня 2011 21:36
Повідомлення #73


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
купила сир Камамбер вперше в житті, у мене питання для гурманів: ви обрізаєте білу скоринку зі сиру?
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 грудня 2011 21:47
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: gutka
ви обрізаєте білу скоринку зі сиру?

я думаю що не потрібно обрізати!))Їла зі шкіркою!!!Ум люблю цей сир з вином!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 грудня 2011 21:51
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
ви обрізаєте білу скоринку зі сиру?

Катю, я ніколи цю шкірку не обрізала...для мене це саме смачніше, що може бути у цьому сирі! Але це на любителя,не всі їдять...Та нічого поганого в тій шкірці нема, це звичайний пініцілін,але мені він махне печеричками)))Якщо тобі не смачно, то можеш не їсти,але взагалі ту шкірку навіть корисно їсти!!!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
21 грудня 2011 22:39
Повідомлення #76


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Дівчатка, в мене тут таке питання виникло, вірніше стикнулась випадково.
Питаюсь у нових форумлянок : чи можете ви ставити плюсики в репутацію скільки бажаєте чи лише один на день? Намагаємось розібратись чи глюки форуму чи що?

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
21 грудня 2011 22:51
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Ластівка,
Щось є. Як ставлю +, то не відбувається зміна в числі плюсиків. Так і залишається, ніби мій+ не врахований. Ну в мене так.
:p0714: А МК по фаршировці риби - з мене - це вже після Нового Року - зафарширувати на свято зібралася.
Перейти на початок сторінки
наталія3105
21 грудня 2011 23:33
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
В мене таке вже давно.Я думала,що то тепер так має бути,тому зараз вже і не намагаюся ставити плюси одній людині по кілька раз в день,раз поставила і все.
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
21 грудня 2011 23:36
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
в мене також так один плюсик в день для однієї людини
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
22 грудня 2011 00:26
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
І я тепер можу поставити лише один плюсик в день одній людині (((( А раніше такого не було. Було лише , що не могла ставити два плюсики підряд одному й тому ж.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 06:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100