Кожен рецепт окремою темою - це чудово!!! Скажіть, чому автор рецепта не вказується одразу в колонці справа, а стає відомим лише, коли відкривати рецепт? чи це тимчасово?
Фрезія, от це уже не знаю чи вдасться справити... Там ще потрібно зробити, щоб все було поділено по сторінках бо зараз все на одній.. багато ще роботи..
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, чисто технічне питання, щоб розмістити у відповідній темі рецепт потрібно створити нову тему? А можна буде з часом винести на список тем (рецептів) ще й фото?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, може "у відповідному розділі рецепт?" Так, потрібно створити нову тему. З часом все можливе, алде воно так все повільно рухається, що я не хочу нічого обіцяти.. ліпше скажу, коли вже готове щось буде
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька,доброго дня.Я колись бачила на форумі як робити маленьку корзинку з квітами,яку потім класти на торт,здається від марі4ки,а зараз не можу знайти.я дуже хочу зробити таку корзинку на тортик на різдво.допоможіть
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.