oksenya75, нетік, Volo-shka, Дякую дівчатка за підказку. А то я уже почала відмовлятись від думки, щоб придбати такий набір інструментів. Дуже не хочеться, щоб лишнє лежало без надобності вдома, та й ще на це лишнє тратити гроші. Але прочитавши ваші коменти, все таки вирішила дати сестрі "добро" на покупку. Надіюсь, що окупиться.
Натонька,скажіть будь ласка,скільки потрібно набрати балів щоб переглядати закриті теми.і ще одне:я коли лиш зареєструвалась на сайті заходила у тему"Вчимося разом"від Марічки в "Уроки прикрашання",а зараз вже не можу зайти,а дуже треба,бо захопилася прикрашанням тортів.дякую
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Натонька,маю до вас прохання.Мені потрібно зробити торт одиничку,але я не знаю як.Вже перерила весь інет,щоб знайти майстер класс,ніде немає цього.Тільки на Дрімфуді є,але я не можу їх відкрити.допоможіть мені будь ласка...
--------------------
maryana, можу вам порадити вирізати з картону заготовку у формі одинички, такої , яку б ви хотіли, щоб виглядав торт. І можна , наприклад, пекти медовик за цією заготовкою. Розкачуєте тісто, переносите його на деко, прикладаєте картонну одиничку, обрізаєте лишнє і випікаєте. Надіюсь, що зрозуміло пояснила.
Так,дякую,пояснили зрозуміло,але мені потрібно бісквітні коржі.і я не знаю чи краще їх вирізати окремо кожен корж по трафарету чи вже перемащений торт.
--------------------
maryana, я пробувала по іншому, я склала вже випечені коржі один-на-оден, приклала шаблон одинички, і гострим ножем акуратно вирізала, потім легенько зняла, перемастила і вирівняла, оті обрізані крихти використала для вирівнювання, незнаю чи це правильно, але так робила
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель