О, і сама остання штучка це SP. Сама тільки що взнала, що це означає і вам розкажу зараз. Це називається спойлер.. Прихований текст, то шо пишеш в середині, появится при кліці по тому, наприклад напишіть отаке:
Виглядає ось так [ spoiler=Нажми мене] Дякую [ /spoiler]
Це якщо ви хочете наприклад написати якись величезний текст можна використовувати. Або ще для чогось, поки сама незнаю для чого... Навіть рецепт можна так писати напевно
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Питання такого плану, чи пропозиція? а можна у репутації якось зробити, щоб видно було тему, за яку дякують? Щоб при бажанні можна було ще раз перечитати той допис, чи твірш(за який подякували), чи переглянути фоту за яку поставили плюс? Є таке в налаштуваннях форуму?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а можна у репутації якось зробити, щоб видно було тему, за яку дякують?
Думаю, що ні - це трошки заскладно і забагато привязок. Краще запитатися або пошукати приблизно по даті - я так роблю - шукаю в авторській темі (частіше всього)... - якщо це рецепт.
Зіштовхнулась ще з одним глюком. В налаштуваннях повідомлень є такі опції: додати музику, відео через посилання, або завантаження - жодна з цих опцій не працює, тому щоб не було плутанини менш досвідченим користувачам - опцію відключити, а для тих, хто вміє користуватись - налагодити :). Було б просто суперово, якби налагодили
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ще питаннячко, ану поясніть молодому бійцю. Пару раз натикаюсь на теми, а відкрити їх не можу. Пише: відвідувачам вхід заборонено..Що це таке?
Натонько, Ви ж не ображайтесь. Мені просто потрібно все і одразу. (таблєток від жадності і побільше)тицькаю на всі кнопочки, а воно щось не працюває, от і думаю що то я не вмію((((
Ну але бачу шо Ви підпадаєте під говірку,
ага, я ще та триндичиха. тільки ж це секрет;)