Цитата: Myra
А шо то за зірочки під авкою? І від чого їх кількість залежить?
залежать від кількості повідомлень. Якщо 300 повідомлень, то вже Файна господиня і три зірочки. Якщо 3 000 то досвідчена господиня і 4 зірочки
Цитата: Подоляночка
Myra,має репутацію -2, повідомлень - 6 і балів - 60. теж файна господиня
це такий собі веселий глюк нашого сайту. Якщо Myra зараз відразу напише повідомлення після мене, то вона буде мати таке ж звання як і я. І так є завжди з тими, хто не набрав 10 повідомлень. В нього ставиться звання людини, яка писала повідомлення перед нею. З тим боротись не можливо ніяк.
Запам'ятайте, ті звання які є під ніком зовсім ні на що не впливають, вони тільки показують, скільки у вас повідомлень.
Далі.. Кондитер, це ті люди, котрі мають високу репутацію та не менше 300 повідомлень. Це я переводжу людей ВРУЧНУ в ту групу. І це тільки від мене залежить, коли і кого я туди переводжу. Ті люди мають просто доступи до Майстер-класів і все. Той Кондитер потрібен тільки тим, хто пече торти. Я вже казала, що якщо ви пишете рецепти, гарно це все оформляєте, даєте корисні поради і таке подібне, і набираєте 300 повідомлень, а буває й таке що менше набагато, але я бачу що людина старається, то переводжу її в ту групу. Повірте, нічого такого в принципі секретного нема в нас.
Я все пояснила?