Дотепер не вмію в чаті цитати ставити! Не виходить мені і все!
копіюєш фразу яку хочеш процитувати - виділити - правою кнопкою миші натиснути "копіювати" - вставити у вікно міні-чату і натиснути на кнопочку "цитата"
Дiвчатка, хочу у вас взнати - як в ЧАТi вставити смайлик? Я натискаю на смайлик, а звiдти нiких дiй... А тут на форумi виходить. Пiдскажiть будь-ласка
натискаєш на кнопку зі смайликом у вікні міні-чату, вискакує ще одне віконечко з смайликами, обираєш потрібний, він прописується літерами і все. Щодо російськомовного гумору - його досить у мережі, а в нас україномовний сайт і згідно правил єдиною мовю спілкування українська. Якщо привітання віршоване і на рос .мові то воно як виняток залишається, так само і щодо поезії
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка,як зробити правильно. Хочу зараз виставити свою "Солянку" ,виставляю спочатку в своїй авторській темі,а потім ще куди в "Що в нас сьогодні на столі..." чи в "Перші страви". Вибачайте,що допитуюсь,але так боюся не туди влізти.
Галюся, я роблю так - виставляю в своїй темці та ОБОВ"ЯЗКОВО дублюю у відповідному підфорумі А в "Що в нас..." виставляю ті блюда, які не відокремлені в темки, або прості, як борщ, смажена картопля та ін. Але не викладаю свої фото у авторських - це прерогатива господині теми. В жодному разі не хочу нікого образити - але саме так я розумію правила форуму.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, та ти що Вікусю, ніхто і недумав ображатися, просто я ще ніяк неможу розібратиси з тим якщо беру чийсь рецепт, то де потім відзвітувати, а ти пояснила, тут нема нічого образливого чи страшного, то добре коли хтось збоку поправить, підкаже, а то я би тицяла де попало,
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Можливо, це мої власні "таргани в голові", але я не можу виставляти свої фото у темі, де господиня пропонує свої рецепти , бо ,якби кожен так робив, то темка уже б не вважалася авторською, а була б просто як сторінка з рецептами та їх обговорення. Уявляєте, яка каша може вийти? Та і не бачу сенсу, якщо існують вже багато окремих тем під кожний рецепт.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)