Якщо відправляєш ПП, то воно а твоєму архіві не зберігається.
Дівчата! А я знаєте що помітила? Якщо Ви наприклад написали комусь повідомлення, а ця людина Вам відписала, то Ваше повідомлення вже буде збережене. Тобто діалог буде у вхідних. Спробуйте, не знаю, чи зрозуміло написала...
Якщо Ви наприклад написали комусь повідомлення, а ця людина Вам відписала, то Ваше повідомлення вже буде збережене. Тобто діалог буде у вхідних. Спробуйте, не знаю, чи зрозуміло написала...
в мене також! Твої повідомлення зберігаються у вхідних!
Це,якщо людина тобі відповідає на твоє повідомлення,тоді воно,ніби цитата,вставляється у то повідомлення.Але якщо тобі відповідають окремим листом або не відповідають взагалі - тоді ти не знаєш,чи доставлене чи ні......бачило то повідомлення чи ні..... Але в будь якому випадку,скринька вихідних повідомлень пута.....і то є трохи зле
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Дівчата,підкажіть хто-небуть,якщо є тортики на двох різних сторінках,а я хочу їх прокоментувати,вставляючи цитати,як це можна зробити в одному повідомленні,бо в мене не виходить:коли переходжу на іншу сторінку,то все,що я писала до цього,пропадає. Сподіваюсь,що ви зрозуміли,про що я.
galalviv, особисто я відкриваю дві вкладки дрімфуду - на одній копіюю потрібні мені цитати,на іншій вставляю їх і пишу повідолення.Таким чином, в першій вкладці можу гортати хоч 100 сторінок і копіювати в іншу скільки хочу... Сподіваюсь, я хоч трохи зрозуміло написала
--------------------
Soni, я трохи не так написала навіть,не знаю,як то зрозуміліше написати ну от так приблизно: роблю цитату - одну,другу(ті що є на одній сторінці),потім усе це копіюю,відкриваю нову вкладку і вставляю скопійоване і воно потім виходить як цитата...Потім в тій першій вкладці перегортаю на іншу сторінку і далі та сама процедура...
--------------------