Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарні замітки Ксенічки:)), Рецепти на всі випадки життя:))
Майя Шутенко
19 січня 2013 20:27
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ксенічка

Свинина в вершково-молочному соусі з яблуками, морквою та курагою.

Ксенічка!!! :a0a:
Дуже гарний рецепт, готувала так свинину.М"ясо вийшло дуже соковите і смачне,ароматне.Курага і яблука -чудове доповнення до страви.Беру до своїх закладок. :smile:
Дякую за цікаві ідеї. :winked:
Бажаю Вашій кухоньці багато гостей і спокусливих ароматів)

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 січня 2013 20:49
Перейти на початок сторінки
Канарейка
19 січня 2013 21:48
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Я теж вітаю з відкриттям власної темки!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В Тебе так смачно і затишно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Перейти на початок сторінки
oksana d
19 січня 2013 22:41
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Дорога,Ксенічко!!! Вітаю з відкриттям смачної темки! В тебе надзвичайно затишно і смачно!



Повідомлення відредагував oksana d - 19 січня 2013 22:42
Перейти на початок сторінки
Darka
31 січня 2013 05:03
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Ксенічка,вітаю тебе з відкриттям своєї темки.

Гарного настрою та натхнення на кулінарній ниві.

Повідомлення відредагував Darka - 31 січня 2013 05:06
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Олюся
31 січня 2013 08:52
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Ксенічка,дякую за запрошенням на свою затишну кухню. А в нову хату із хлібом та квітами.

Повідомлення відредагував Олюся - 31 січня 2013 10:27
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
9 лютого 2013 15:58
Повідомлення #36


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дорогі дівчаточка, :love: щиро радію що завітали до мене такі хороші люди, я рада бачити Вас завжди.Приходьте пригощайтесь. :belay:
Дорогі Роксоланочка :belay:
Майєчка Шутенко :belay:
Олеся :belay:
Маргарита :belay:
Женічка-ssaazzoonn :belay:
Рімма :belay:
Наташка :belay:
Tatiana :belay:
Тереза :belay:
Марія Митник :belay:
Galina Nedomirko
Laima :belay:
Kvitochka :belay:
Канарейка :belay:
oksana d :belay:
Darka -Оксанка :belay:
Олюся. :belay:


Хочу Вам запропонувати тортика , якого полюбляють мої рідні.Рецепт знайшла у Ольги Вербенець, однієї з авторок книги про обряди і страви до Великодніх свят.

ПРИНЦ-РЕГЕНТ




Цей тортик для тих хто дуже полюбляє шоколад.Цей перепис іде на велику тортівницю:
Для тіста потрібно 9 білків,1,5 скл цукру,2/3 скл. мелених сухарів, 1,5 стол.л.крохмалю,3 ст.ложкитемного какао,1,5 скл.січених волоських горіхів.
Білки збиваємо на круту піну,досипаємо цукор і знову збиваємо, додаємо какао,крохмаль,сухарі та горіхи і легенько вимішуємо.Ділимо тісто на три частини.Кожну випікаємо по 45 хв. у теплій 140-150 градусів духовці.Коли коржі остинуть перекладаємо кремом.
Для крему потрібно 9 жовтків,1,5 скл.цукру,1/3 скл.молока,3 ст.ложки темного какао, 1 пакетик ванільного цукру,400 г.масла,1 чарка коньяку (я додавала кавовий сироп).

Жовтки збиваємо з цукром,додаємо молоко,какао,ваніль і миску в якій збивали ставимо у банячок з окропом , так ,щоб кипляча вода не торкалась дна миски, у котрій будемо змивати жовтки.Збивати масу потрібно до густини густої сметани, хвилин 20. Знімаємо з вогню і збиваємо далі, щоб маса охолола.

Масло розтираємо на пишну масу і додаємо по ложці збиті на парі жовтки з цукром та какао.Перемащуємо пляцок кремом, притискаємо дощечкою на годину.А далі прикрашаємо за бажанням. :lol:


Повідомлення відредагував Ксенічка - 24 лютого 2013 22:44
Перейти на початок сторінки
vika
16 лютого 2013 13:12
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Ксенічка, переглянула Твою темку - дуже смачно і апетитно. Почну мабуть із проби мяска.

Вітаю із відкриттям темки. Бажаю наснаги, смачних рецептів та хороших гостей.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
16 лютого 2013 13:36
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: vika
Ксенічка, переглянула Твою темку - дуже смачно і апетитно. Почну мабуть із проби мяска. Вітаю із відкриттям темки. Бажаю наснаги, смачних рецептів та хороших гостей.

Віка, щиро дякую за вітання !!!Дякую за теплі слова.Завжди рада бачити в себе.Пригощайся :belay:Ласкаво прошу.



Французькі круасани за рецептом Джулії Чайлд.


Змішайте в теплій воді дріжджі, сіль і цукор.Відставте в сторону на 5 хвилин, повинна вийти рідина з невеликою пінкою, це знак того, що дріжджі почали працювати.
Підігрійте молоко, але щоб не перегрілось.Молоко повинно мати температуру тіла.Не повинно бути гарячим!

Змішайте всі інгредієнти в мисці : дріжджі, борошно, молоко, цукор, сіль, масло. Перемішайте виделкою і викладіть на стіл.Почніть м'яти тісто руками, додайте трохи борошна, щоб не липло до столу або рук. добре.7 КРОКВимішуйте до тих пір, поки тісто не перестане липнути до Покладіть його в миску і зробіть 2 надрізу ножицями. Накрийте рушником і поставте в тепле місце на півтори години!
Після того як тісто піднялося, витягніть його з миски і трохи побийте ... :lol: Потім загорніть тісто в пергамент або поліетилен і поставте в холодильник хвилин на 30.

Поки тісто остиває), візьміть 120 г вершкового масла і бийте його качалкою до одержання еластичної маси, не розтоплюйте масло в мікрохвильовці або духовці, олія повинна бути розбита качалкою, щоб воно стало такоїж консистенції, що і тісто .Розкачайте тісто і викладіть на нього підготовлене масло. Закрийте масло в тісті в конвертик і защіпніть куточки, так щоб масла не було видно.Почніть розгортати ваш конвертик так, щоб масло залишалося всередині тіста.
Потім знову загорніть його в конвертик на цей раз не защипуючи кінчики.Загорніть в поліетиленовий пакетик і покладіть у холодильник на 1,5-2 години ...Можна і залишити тісто в холодильнику до ранку, а вранці (якщо випаде вихідний зробити свіжі круасани) Охолоджене тісто розкачати знову в довжину і тепер знову закрийте його в конвертик, розкачайте ... і ще раз ... в конвертик і розкачайте. Це додасть шари у ваші круасани і вони вийдуть повітряні і смачні .... як з Франції .... Після 4 або 5 разів складання в конвертик і розкочування, розкачайте тісто в довжину дуже акуратно.
Розріжте тісто на 3 частини. Кожну частину розкачати в квадратик і розріжте навпіл по діагоналі.Отримані трикутнички скрутіть у форму круасанів (трубочку), починаючи з довгої стінки, катаючи в бік маленького кута . Слідкуйте за тим, щоб маленький куточок був загорнутий під круасан, інакше в процесі випікання круасан розповзеться.У мисочці, змішайте 1 яйце ,0,5 ч ложки води і змастіть ваші круасани .Викладіть круасани в розігріту до 250 градусів духовку на 10-15 хвилин, поглядайте за ними, щоб не пережарити)), тому що різні духовки по-різному себе ведуть)).
Смачного Вам...



Відео як робити круасани з легендарною жіночкою...


Круасани ....
[attachment=63056

Повідомлення відредагував Ксенічка - 25 квітня 2013 20:15
Перейти на початок сторінки
Лорі
16 лютого 2013 13:44
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Вітаю з відкриттям смачної темки!!!

Повідомлення відредагував Лорі - 16 лютого 2013 13:45
Перейти на початок сторінки
KASYA
16 лютого 2013 20:09
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Цитата: Ксенічка
ФАСОЛЬКА З ГРИБОЧКАМИ В ВЕРШКАХ.


Це дуже-дуже смачно!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 12:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100