просто фотограф у неї закохався, а вона, бідака, такого стресу дістала з тим пожаром у хаті, два дні ніц не їла і з-під дивану не вилазила
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, безперечно три красуні. І кожна красуня тішить око своєю неповторною красою. Краще мамкання ніж "чуєте...." Злагоди молодій сім'ї і взаєморозуміння та поваги між тещею та зятем.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Ластівко! Вітаю Вас з такою визначною подією у Вашому житті. Дай Боже щоб Ваші дітки жили в мирі, любові та загоді, а Ви на на них дивилися та раділи. Дуже гарне фото:донечка-наречена - красуня, Ви така гарна мама у вишиванці, ну, і , звичайно, кицюня Ваша, а як без неї.
вітаю з такою довгоочікуваною і бажною обновкою. ви ж хоч замочили добре, щоб служила довго? ну і моя вихвалянка із розряду ""повидєлувацця"
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, вітаю вашу сімю з важливою подією, дуже гарне фото ваше, випромінює щирість і добро. Боженка вітаю з кухнею гарною! Бажаю смачних страв і задоволеня від користування.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!