а я сьогодні отримала посилку з Києва від ЖЖподруги з подаруночками тож настрій піднесений, чудовий, задоволена наче мала дитина, крім того сьогодні у нас на вулиці справжня весна, а попереду ВИХІДНІ, УРААА
Ні Катю то для оливок коли подаєш на стіл (щоб кожен міг брати окремо) Я коли перший раз побачила то здивувалась добре що на бірці було написано для чого вони
у мене також була така думка, що ними потрібно наколювати шось невеличке, бо ці кольорові кульки керамічні, тепер буду знати....дякую...,а для фондю вилочки мають довшу ручку (переглянула в неті)
Розуміємо-розуміємо))) Теж хочу таку посилочку, може ми б шось таке організували в нас? Хіба шкода шо в нас сильно вибору нема такого, як в великих містах, але думаю, шо кожен міг би шось цікаве придумати, шо послати
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Давайте влаштуємо таку собі гру-обмін подаруночками, а хоч би до Паски. Але треба буде імена кинути в шапку або якимось логоритмом вибирати аби не знати кому а тоді відкриваюмо подаруночок а там... Ми он недавно таке бавились на іншому форумі, то скажу вам враження ще ті. Я така була щаслива отримати подаруночок зі Львова.