а щодо бабусі, то як ти там казала? я не бабуся, я - жінка діда:)
Ластівочко, мені більше Ланочкин статус в даному випадку подобається :
Помогите хоть советом! Что же делать? Как мне быть? Стала я уже бабулей, а всё хочется ЧУДИТЬ... Никакая в мире ФЕЯ не поможет в этом мне... Видно, грешница по жизни... и летать мне на метле... Я- то, в принципе, не против! Но что внукам мне сказать? Что бабуле просто скучно... и ей хочется летать?! Нет!!! Скажу, что в мире этом нам без сказок грустно жить!!! И БАБУЛЯ ВАША БУДЕТ ВНОВЬ ФЕЯЧИТЬ И ЧУДИТЬ!!!!!
Ластівка, щиро вітаю з такою важливою у Вашому житті подією, нехай мололим солодко живеться, а Вам терпіння, і радості від майбутніх онуків, щоб вони тільки радували Вас!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
нє, не теща)))мамкає вже. Я все життя була невісткою, просто невісткою без імені, тож решту життя я не хочу бути тещею:) Мамкає, але я, тормоз, ще не звикла, тому мамкання може бути по три рази підряд. Дівоньки, ніц не хочу но трохи ще пожити і щоб вони між собою ладили
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вітаю вас і усю вашу родину.Нехай молодята доіку живуть у парі,мирі і злагоді,а батьків щоб пошвидше потішили внучатами!!А вам побільше здоров"ячка внуків допомагати ростити!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого