Цитата: Galina_Nedomirko_
А з марципаном незнаю,що робити.Підкажіть,дівчатка,чи то з нього можна щось ліпити,чи
Галя , вітаю з таким ПРЕКРАСНИМ щедрим подарунком! Толковмй подарунок, які там гарні ті цукрові перлинки(у нас таких немає , всі трохи"кривуваті", желатин в пластинках -супер , марципан (недешева штука, якісний йде дорожчий , ніж мастика),все таке гарне! А нарахунок марципана- я "не профі", скажу просто свою думку,бо трохи з ним вже працюю. На фігурки йде , але дуже чутливий і сохне дивно,просто мені подобаються фігурки людей (тільки лиця , ручки і ножки) і треба великий вміст миндалю. Там має писати проценти- чим більший, то на фігурки, а менший- на обтяжку тортів. Прочитай в неті , як щось, бо в Європі його більше на обтяжку використують (у нього дуже приємний смак) або замість вирівнювання(ото"зажрались"...

), прям на корж і тоді тоненьком мастика -чи якось так.