ось такі сувеніри я привезла на згадку про Ужгород
Вітаю з чудовими сувенірами.Дзвоник гарний,бачила такий посуд в Яремче,дуже мені сподобався.На Святвечір файно страви у ньому виглядали б.Але він дорогий,здається, це з червоної глини.Може хто з дівчат знає,де ще можна купити такий посуд. Ото собі сфоткала напам'ять.
там також був такий посуд, дійсно дорогий, я вибрала дзвіночок з надписом Ужгород - в крамниці мені сказали що це є оберіг, а тарілочку придбала так як колись в Яремче купила собі першу ось таку
і сказала собі що буду щоразу привозити з відпустки по одній, але нажаль моя колекція на сьогодні маленька
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Щиро бажаю вашим молодим щастя, любові, поваги і довіри одне до одного. Та й для мами, напевно, найбільше щастя, якщо в дітей все добре. Моїм синові і невістці в вересні 5 років як одружилися. Живуть добре і я не натішуся.
Ластівка,дорога моя Ластівочко! Щиро вітаю тебе й твоїх діток з такою щасливою подією! Хай усе життя кружляють над їхньою домівкою білі лебеді- символ вірності, щастя, кохання. А ще нехай не забаряться навідатися й лелеки. То ж вітаю новоспечену тещу. Тепер тобі з Дрімфуду не вилізати- все зятя смачненьким дивувати! А ще зичу поскоріше бабусею стати (годі вже дівувати!!! )
всім щиро дякую, фотозвіт незабаром, бо ще толком і не спала від того пожару, а завтра вже на роботу. Дорога моя Лануся, при всій любові до Дрімфуду їсти варити я всеодно не полюблю, мені простіше доньку в невістки зіпхнути. а щодо бабусі, то як ти там казала? я не бабуся, я - жінка діда:)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого